Optiblu

4.0
2 voturi / 3 pareri
Adresa:
Soseaua Brailei Bl. B9-B10 Galati
Telefon:
0236 41.41.43, 0726 30.13.77
Web:
http://www.optiblu.ro
Modifica date de contact

Program "Optiblu"

Luni-Vineri: 9:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 17:00 Modifica programul

Descriere "Optiblu"

In toate magazinele retelei Optiblu gasiti o atmosfera placuta, la care contribuie toate elementele implicate, de la dispunerea in raft a produselor si decoratiunile interioare, pana la atitudinea personalului de deservire si profesionalismul medicilor oftalmologi. Fiecare magazin Optiblu este o oaza de bun gust si relaxare, in care veti avea in mod sigur ragazul si dispozitia necesare pentru a face o alegere buna.
Calitatea produselor oferite este conditia necesara, dar nu si suficienta pentru satisfacerea consumatorilor.
La Optiblu stim ca va intereseaza nu numai ceea ce cumparati ci si felul in care o faceti. Achizitionarea unui produs de calitate este in sine o experienta pe care stim ca o putem face cat mai interesanta.
Prin extinderea rapida a retelei noastre de magazine, incercam sa fim cat mai aproape de dumneavoastra. Extinderea nu se face in detrimentul calitatii; toate magazinele noastre, atat cele plasate in incinta farmaciilor Sensiblu, cat si cele de sine statatoare, respecta aceleasi principii riguroase de functionare.
Va asteptam in oricare dintre magazinele noastre din Bucuresti si din tara, cu certitudinea ca veti gasi peste tot aceeasi ambianta calda si acelasi interes pentru preferintele dumneavoastra.
Pentru a afla adresa si programul de functionare al celui mai apropiat magazin Optiblu puteti folosi sistemul de cautare de pe site-ul nostru. Undeva aproape de zona in care locuiti, un magazin Optiblu va sta la dispozitie.
Modifica descrierea

Pareri despre "Optiblu" (3)

Marin Alina Emilia pe 26.10.2010 (12:14)

Profesionalismul angajatelor
Echipamentul performant

Preturile un pic cam mari

danuska76 pe 01.11.2010 (13:53)

Mi-a placut angajatele care mi-au vorbit foarte frumos, mi-au recomandat ramele care mi s-ar potrivi, au avut rabdare cu mine in alegerea ochelarilor potriviti iar la consult s-a dat dovada de profesionism.

Pretul mai mare ca la celelalte centre dar insa sunt pe masura calitatii

analuizacristea pe 02.11.2010 (22:23)

Eu am trecut ptrintr-o experienta destul de neplacuta cu medicul la care ma duceam pentru ca nu vroia sa-mi dea reteta desi eu nu vedeam nimic. Asa ca mi-am zis ca mai bine dau un pic mai mult pe consultatie dar macar sa nu-mi pierd vederea. Cand am ajuns aici lumea a fost foarte amabila si doctorul era la fel. M-a pus la toate aparatele posibile si imposibile,insa mi-a dat si un verdict destul de rau ( ca dioptriile mi-au crescut de la -3 la -7 si a fost un soc.)

Preturile la ochelari sunt destul de mari si de aceea am decis sa mi-i cumpar din alta parte.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Optiblu"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat