Teatrul Muzical Nae Leonard

4.0
2 voturi / 1 parere
Adresa:
Mihai Bravu, nr 50 Galati
Telefon:
0236 41.89.12
Fax:
0236 41.80.96
Web:
http://www.tmnl.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Teatrul Muzical Nae Leonard"

In peisajul cultural al tarii Teatrul Muzical “ Nae Leonard” Galati ocupa un loc aparte, prin faptul ca este singura institutie profesionista din tara care abordeaza toate genurile spectacolului muzical, de la opera, opereta, concert simfonic pana la revista, comedie muzicala, spectacole pentru copii. Infiintata la 15 mai 1956, institutia poarta numele marelui tenor roman Nae Leonard, originar din Galati, care, la inceputul secolului XX a dus faima artei vocale romanesti peste hotare.

Galatiul este un puternic centru industrial din sud-estul tarii, oras-port asezat la malul Dunarii, care dispune de un trecut muzical, de o veritabila traditie in domeniul teatrului lirico-dramatic. A fost o vreme cand detinea titlul de cel mai important centru cultural al Romaniei, cand “ Opera italiana” si orchestra de aici erau conduse de Iosif Ivanovici, creatorul de faima europeana care a compus celebrul vals “ Valurile Dunarii”.
Categorie: Teatre
Modifica descrierea

Pareri despre "Teatrul Muzical Nae Leonard" (1)

analuizacristea pe 25.09.2010 (10:17)

Imi place foarte mult sa merg la teatrul muzical. Am avut placerea sa merg acolo cu mai multi colegi si a fost foarte placut. Actorii sunt foarte buni si operele puse in scena sunt dintre cele mai cunoscute.

O data cand am mers, nu s-a tinut cont de orele de pe bilet si spectacolul s-a incheiat mai tarziu decat programat cu vreo jumatate de ora. Poate intarzierea a fost datorata unei probleme tehnice.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Teatrul Muzical Nae Leonard"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat