Billa - Hateg

2.0
1 vot / 7 pareri
Adresa:
Piata Unirii nr. 2 Hateg
Telefon:
0354 13.09.43
Fax:
0354 13.09.45
Web:
http://www.billa.ro/...
Modifica date de contact

Descriere "Billa - Hateg"

Billa reprezinta simbolul cumparaturilor de buna calitate la cel mai avantajos pret, obiectivul central al firmei fiind acela de a scadea in permanenta preturile, astfel incat procurarea alimentelor si bunurilor de larg consum sa nu mai constituie o problema pentru consumatorul roman. Politica BILLA este aceea de a satisface toate gusturile, printr-o gama variata de produse la preturi fara concurenta. Printr-o organizare eficienta a muncii, precum si datorita marii cantitati de produse achizitionate, BILLA este in masura sa ofere clientilor sai o mare diversitate de articole de marca, produse proaspete si toate articolele din necesarul zilnic.
Categorie: Hypermarketuri
Modifica descrierea

Pareri despre "Billa - Hateg" (7)

lavypoly21 pe 23.03.2010 (09:49)

Magaziunu lasa de dorit. Nu numai ca caseritele sunt foarte sofisticate si mandre si iti lasa semzatia de inferioritate in fata lor cat si serviciul de paza care se uita la tine ca la un delicvent

modificat de lavypoly21 pe 23.03.2010 (09:50)

ana pe 11.08.2010 (12:36)

un director care se poarta cu angajatii ca cu niste sclavi si injura si urla ca la usa cortului!de aia s-a ajuns sa ramana fara oameni!

Fairplay pe 03.09.2010 (15:07)

Mi-a placut ca angajatii s-au convins de caracterul directorului care se da cocos intre gaini si care a uitat de fapt ca in loc sa ajunga la Billa putea ajunge in alta parte.

Anonim pe 15.09.2010 (23:31)

De zilele hategului WC-ul pentru clienti a fost inchise. Am intrebat personalul de la billa, iar ei au motivat ca este DEFECT. Acelasi lucru a zis si directorul magazinului care era prin preajma, ascultand conversatia. Am vrut sa ma conving cu ochii mei daca este defect si l-am rugat pe directorul Billa Hateg sa descuie, iar el a chemat un pitbull de la paza si m-a scos afara. Vreau sa va spun ca unele persoane au fost lasate sa intre la WC. O prietena mi-a zis ca a fost cu jumatate de ora inaintea mea si a gasit baia incuiata, insa i-a deschis cu cheia o persoana de la paza.
Comportamentul celor de la BILLA a lasat de dorit. Asta este si motivul pentru care am hotarat sa nu mai cumparam de la BILLA

Gabriela pe 15.09.2010 (23:44)

Chiar da directorul este nesimtit daca le-a ordonat la cei de la paza sa nu te lase la baie.

Angi pe 16.09.2010 (15:23)

Daca directorul a ajuns din nou sa controleze paza ar trebui sa-si puna niste intrebari cei de la Bucuresti pana nu va fi prea tarziu.

Comenteaza
George pe 20.10.2010 (23:56)

Eram la casa de marcat cand un agent i-a gasit trei ciocolati la o batranica si a chemat Politia. Imi place ca sunt vigilenti, insa nu sunt de acord cu un singur lucru.
I-au pus pe agentii de paza sa nu ne mai lase cu carucioarele alea mici afara la masina. Inainte cand s-a deskis magazinul ieseam si il aduceam inapoi. Nu era nici o problema.
Tot timpul cand intru nu iau cos mare pentru ca zic ca nu o sa cumpar multe produse, dar cand vezi ca preturile sunt mici il umplu cosul si nu mai vreau sa dau banii si pe plasa, sasa am strans o multime acasa.

Costel pe 15.11.2011 (23:13)

mi-a placut magazinul si articolele ieftine, in comparatie cu LIDL

am stat la coada 20 de minute, eram 40 de oameni si numai 2 case deschise. am sa fac o sesizare la Billa Bucuresti sa angajeze casiere!!

Prejban Dan pe 03.03.2013 (16:27)

Ce mi-a placut:
Magazinul e OK. Preturile sunt bune. Directorul respectos.
Carne proaspata la raionul de carne.etc

Ce nu mi-a placut:
Angajati slabi pregatiti.
Rafturile uneori sunt goale.
Casierele mai gresesc cateodata la scanat si te trezesti ca ai cumparat doua produse.
Iar daca nu bagi de seama, dupa ce iesi din magazin nu-ti mai da nimeni banii inapoi.
Paza doarme in picioare.
La WC pute mai rau ca la morga. etc

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Billa - Hateg"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat