Arte Cafe

4.8
4 voturi / 3 pareri
Adresa:
Strada Mihail Kogalniceanu nr. 11 Iasi
Telefon:
0746 45.00.85
Modifica date de contact

Program "Arte Cafe"

L-S: 09.00 - 23.30
D: 12.30 - 23.30 Modifica programul

Descriere "Arte Cafe"

Daca ai reusit sa ajungi la Arte Cafe, mai ales daca nu esti din Iasi, si nu te-ai ratacit pe stradutele inguste, ai trecut de cea mai grea provocare, deoarece traseul care duce aici e destul de intortocheat.
Locatia aleasa e locuinta lui Mihail Kogalniceanu, cladire datand din 1807, pe temelii de piatra, cu arhitectura neoclasica, transformata in muzeu. Demisolul casei cuprinde 3 camere care gazduiesc Arte Cafe.
Prin locatie si design, cafeaua servita aici a devenit mai mult decat o simpla bautura. Are lagatura stransa cu pasiunea, rafinamentul si arta. Acestea sunt cuvintele care definesc cel mai bine Arte Cafe.
Cafeneaua cuprinde un separeu si un salon pentru nefumatori, despartite unele de altele prin usi masive de lemn. Salonul central are forma ovala. Barul este asezat aparte de restul cafenelei si e destinat fumatorilor. Are o capacitate de 80 de locuri.
Categorie: Cafenele
Modifica descrierea

Pareri despre "Arte Cafe" (3)

alexandrapopa pe 14.03.2010 (15:08)

Se spune ca oriunde ai fi cu prietenii, totul e grozav. Intr-adevar. Insa un local precum Arte Cafe, poate fi cireasa de pe tort, sa zic asa. Usa micuta de la intrare, misterios decorata, separeurile glamour, pline de frumusete...palarii sic, oglinzi cochete, lampi si lumanari atemporale. Pana si meniul legat in piele, cu bauturi pe ales, intregeste decorul. Servirea - de nota 10. O atmosfera superba, in care arta se imbina cu boemul... in care te poti simti excelent, atat cu prietenii, cat si cu perechea. Recomand tuturor!

modificat de alexandrapopa pe 14.03.2010 (15:09)

dixiandreea pe 14.03.2010 (22:36)

Este locul ideal pentru a servi o cafea. Un loc retras, boem ... uiti de intreaga agitatie din jur. Muzica ... asemenea zonei respective si decorului iti creaza senzatia de liniste, bucurie si de ce nu ... intimitate. Un loc deosebit care mereu tine sa iti reaminteasca faptul ca esti o persoana delicata.

camylia pe 16.03.2010 (15:39)

Un loc plin de bun gust, cu o cafea savuroasa. Este un pic mai pretentios, dar merita incercat.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Arte Cafe"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat