Casa Lavric

5.0
1 vot / 2 pareri
Adresa:
Str.Sf.Atanasie,Nr 21,Iasi Iasi
Telefon:
0232 22.99.60
Web:
http://lavric.jp/...
Modifica date de contact

Descriere "Casa Lavric"

Interiorul te intampina intr-o eleganta formala, cu un cadru verde, la parter si la mansarda. Si prin "cadru verde" nu ma refer la vreo terasa, ci doar la mobilierul modern, vopsit in verde. Decorul se vrea a fi unul al anilor '50, cu fotografii alb negru inramate, fie ale familiei Lavric, fie cu vechiul Iasi, fie ale unor fotografi de arta abstracta, magnetofoane, masini de scris, telefoane, toate purtand amprenta timpului, precum si instrumente de cantat: clarinete, trompete, oboaie, piane.

Etajul intermediar e in culori de lemn si crem, lasand impresia unei atmosfere mult mai calde. Restaurantul, are o vechime de ceva ani, castigandu-si reputatia prin ospitalitatea si serviciile de calitate oferite.

Pe fundal poti asculta un discret jazz american sau o muzica relaxanta de pian.
Restaurantul dispune si de o teresa, in jurul casei, nu prea spatioasa, unde vara este o placere sa servesti masa. Ospatari draguti ca aspect si comportament, cu veste negre sau papion la camasa, te intampina de la intrare.

Serviciul reprezinta mixul potrivit intre sarm si eficienta. Casa Lavric e locul unde se vine fie pentru o masa de afaceri, relaxare, masa in familie, pentru bucatele excelente, locul unde clientul, "sta ca un pasa pe divan/ si papa pieptul de curcan".
Modifica descrierea

Pareri despre "Casa Lavric" (2)

fashdia pe 10.02.2011 (20:16)

Am propus aceasta locatie si ma bucur ca a fost inclusa aici.O prefer,pentru ca mancarea are gustul bun,ca la Bunica.Este un ambient ce te face sa uiti un pic de aglomeratia din oras,de locarurile "imprumutate".Este veritabi romanesc.

Te duce cu gandul ca intri la cineva acasa:)

mara pe 06.10.2011 (14:56)

mancarea a fost ok

pacat ca administratora face de rusine numele Laurei Lavric
am avut cununia civila acolo si una am negociat si alta am regasit in nota de plata. cel mai mult m-a deranjat ca la plecare am constatat ca imi lipsesc cateva buchete de flori.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Casa Lavric"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat