CODEM EXIM SRL

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
şos. Păcurari nr. 94 Iasi
Telefon:
0764 99.88.77
Web:
http://www.carbonica.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "CODEM EXIM SRL"

Distribuitor si producator de gheata carbonica. Printre clientii nostri se numara sute de proprietari de baruri, restaurante, firme organizare evenimente, dar si persoane fizice din tara. Livram gheata carbonica in Iasi si in toata tara! Preturi competitive!
Categorie: Shopping
Modifica descrierea

Pareri despre "CODEM EXIM SRL" (1)

alinao84 pe 21.08.2016 (13:25)

Utilizari gheață carbonică

-> Petreceri – gheața carbonică este foarte des folosită la diferite evenimente speciale pentru că oferă un fenomen fizic unic, așa-numitul „fum greu”. Acest lucru este rezultatul contactului gheții cu mediul ambiant. Diferența foarte mare de temperatură duce la formarea unei adevărate pături de fum greu.
-> Industria alimentară – gheața carbonică poate fi folosită foarte eficient în procesul de păstrare a alimentelor de orice tip. S-a demonstrat că este cea mai bună metodă de păstrare a cărnii, întrucât nu alterează deloc gustul și proprietățile acesteia.
-> Sablare – de asemenea, acest compus chimic este folosit la curățarea suprafețelor dure, de orice fel, de la metal la sticlă, fiind considerată cea mai eficientă metoda ecologică de a face un astfel de proces tehnologic.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "CODEM EXIM SRL"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat