Donna Alba - Lapusneanu

5.0
2 voturi / 2 pareri
Adresa:
Str. Lapusneanu nr. 7B Iasi
Telefon:
0771 69.38.93
Web:
http://www.donnaalba.ro
Modifica date de contact

Program "Donna Alba - Lapusneanu"

Luni - Vineri • 1000 - 2000

Sambata • 1000 - 2000

Duminica • inchis Modifica programul

Descriere "Donna Alba - Lapusneanu"

Pentru o zi unica

Ziua in care spui "Da" este o zi speciala.

Noi stim si iti oferim rochia potrivita, pentru ca tu, Mireasa, sa fii sigura pe tine, frumoasa si stralucitoare in ziua nuntii tale. Fiecare rochie este cusuta cu multa grija, cu mult suflet. Pentru ca noi stim ce este in sufletul tau, si pentru ca tu sa fii fara grija.

Gasesti rochia de mireasa visata, indiferent de marime ori varsta, si un sfat la nevoie - impreuna vom gasi intotdeauna cea mai buna solutie.

Spune "Da" cu donna alba !
Modifica descrierea

Pareri despre "Donna Alba - Lapusneanu" (2)

mikilici pe 08.05.2010 (16:29)

O buna prietena de-a mea si-a cumparat in unrma cu doar cateva luni o rochie de mireasa de la Donna Alba si pot sa spun ca la nunta a fost o adevarata printesa. Ceea ce imi place foarte mult la acest magazin este ca poti gasi rochii pentru toate marimile, pentru orice fata, indiferent de statura. Avand in vedere ca sunt mica de statura si slabuta, la fel ca si prietena mea, cred ca Donna Alba va fi marca rochiei mele de mireasa. Era sa uit sa mentionez faptul ca pe rochie a dat 2000 de lei. Cam scumpa, dar merita cu varf si indesat pentru design si calitate!

modificat de mikilici pe 08.05.2010 (16:31)

mada_a pe 08.05.2010 (19:48)

Am avut nunta anul trecut si am colaborat excelent cu magazinul "Donna Alba" de pe Lapusneanu. Doamna de acolo este foarte draguta si atenta, rochiile sunt superbe. A mea a fost un model mai deosebit si a apreciat-o toata lumea. De asemenea, fetele de la atelier lucreaza excelent, nu am avut absolut nici un motiv sa ma plang: n-am asteptat mult la probe, au fost foarte amabile si au lucrat foarte bine. Trebuie sa mai spun ca si pretul a fost mult mai mic decat m-as fi asteptat sa gasesc acolo. Am fost foarte multumita.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Donna Alba - Lapusneanu"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat