Dublin Pub

4.5
9 voturi / 6 pareri
Adresa:
str. Vasile Conta nr.30 Iasi
Telefon:
0332 41.81.54, 0771 41.56.46, 0729 99.31.97
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Dublin Pub"

Fara-ndoiala, berea irlandeza este una dintre cele mai savuroase de pe glob. Pub-urile irlandeze, la randul lor, sunt printre cele mai renumite locatii de intalnire si socializare din lume. Vrei sa incerci distractiile irlandeze fara a fi nevoit sa-ti cumperi bilet spre Dublin? Nu ai altceva de facut decat sa-ti iei cu tine prietenii si sa vizitati Dublin Pub.

Guinness Pub reprezinta o expresie a culturii irlandeze , nu doar un bar sau un club oarecare. Doar intr-un pub Guinness poti regasi specificul irlandez, amenajarea, atmosfera si standardele care l-au facut faimos in intreaga lume. Cu alte cuvinte, cand pui sa se-ntalneasca cea mai iubita bere irlandeza cu cel mai indragit loc de distractie nu ai cum sa nu te prinda dimineata fara sa-ti dai seama.

Amenjarea Dublin Pub urmareste cat mai fidel elementele de design interior specifice pub-urilor irlandeze, sub directa coordonare Guinness Romania. Decoratiunile din caramida si lemn puse in evidenta de o lumina calda si difuza creaza o atmosfera intima, un cadru potrivit atat pentru distractie, cat si pentru conversatie si relaxare. Sala principala a pub-ului are drept veritabile centre de greutate cele doua baruri, unul destinat servirii si prepararii berii si a bauturilor pe baza de bere, iar celalalt destinat amatorilor de bauturi spirtoase si cocktail-uri. Din meniu nu va lipsi, bineinteles, berea neagra Guinness si berea rosie Kilkenny, in variate moduri de servire si prezentare.

Dublin Pub readuce in prim plan hiturile muzicale din anii 70, 80 si 90, oferind o alternativa la fenomenul muzicii de club, care domina majoritatea locatiilor de gen din Iasi. Poti asculta sau dansa pe oldies-urile tale preferate, si in acelasi timp urmari videoclipurile pieselor pe ecranele celor sapte plasme care sunt amplasate strategic.
Concerte live, seri tematice de muzica, meciuri de fotbal si multe alte surprize, divulgate la timpul potrivit, ii asteapta pe “camarazii” care se-ncumeta sa calce teritoriul irlandez.

Multumim pentru realizarea Dublin Pub, Guinness Irlanda, Guinness Romania prin S.C. Carlsrom Beverages Romania S.R.L., reprezentata de domnul presedinte Shacar Shaine, domnul vicepresedinte Dan Cantaragiu si horeca manager domnului Raul Leuca.
Categorie: Cluburi si Baruri
Modifica descrierea

Pareri despre "Dublin Pub" (6)

catanicegirl pe 11.01.2010 (16:01)

Intr-adevar aveti ce vedea in Dublin.Atmosfera este super,servirea ireprosabila.Felicitari!

Axxel pe 19.04.2010 (14:49)

Da,probabil cel mai tare club din Iasi merita nota zece cu plus:D e super ok fiindca pune muzica buna ,isi rezerva dreptul de a selecta clientii,se tine cont la intrare de tinuta si apoi e singuru loc unde se organizeaza stand up comedy:X

alecs_sandra_c pe 20.04.2010 (15:52)

As spune ca este cel mai clasic si serios pub din Iasi. Aici se respecta legea de a nu comercializa alcool si tutun in randul minorilor. Muzica, desi veche, este placuta, iar atmosfera intima te ademeneste(cu atat mai mult cu cat esti cu destule persoane ca sa stai la canapea). Sa nu mai spun de cea mai buna ciocolata calda din oras si de servirea excelenta.

Adrianara pe 22.04.2010 (17:12)

Muzica foarta buna..preturile sunt ok, ca in club :)
Insa e nevoie de o rezervare din timp, deoarece mereu e plin :D datorita atmosferei

karisma pe 26.03.2011 (00:08)

- muzica e buna si lumea chiar danseaza, nu sta si comenteaza persoanele din jur
- preturi destul de bune pentru un club

-servirea nu este nici pe departe ireprosabila.De multe ori am asteptat mult si bine ca sa imi aduca la masa ceva de baut
- sunt si destule personaje mioritice, dar inofensive, mai ales daca esti intr un grup de prieteni nici nu le observi

DirGni pe 30.03.2011 (14:48)

Muzica este de calitate, isi selecteaza clienti cu atentie si in acest fel nu exista niciodata incidente neplacute. Atmosfera este una din cele mai placute, iar preturile sunt accesibile. Este unul din putinele locuri din Iasi in care te poti simti cu adevarat bine, intr-o seara, fara nici un fel de probleme.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Dublin Pub"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat