Gradinita cu program saptaminal Motoc

0.0
0 voturi / 4 pareri
Adresa:
Str. Tudor Neculai Nr. 50 Iasi
Telefon:
0232 23.48.08
Modifica date de contact

Descriere "Gradinita cu program saptaminal Motoc"

Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Pareri despre "Gradinita cu program saptaminal Motoc" (4)

alina minia pe 02.06.2011 (12:16)

imi place ca are program prelungit.masa copiilor este pregatita in gradinita.educatoarele sunt tare iubite de copii.am si eu baiatul acolo deci sunt multumita

nu imi place ca au putin personal in randul supraveghetoarelor si abia fac fata bietele femei la 80 de copii

Gabriel pe 25.10.2011 (22:29)

O gradinita ca pe vremurile celor care acum suntem parinti : cu copii multi , atmosfera pe masura , asa invata sa fie sociabili si adaptabili. Nu sunt cocolositi nici copiii nici parintii , e un climat sanatos. Anterior am avut baietelul la o gradinita particulara , unde ma durea spatele de cate laude si "omagii" aducea directoarea fiecarui copil , intr-o maniera evident comerciala . Curtea gradinitei e generoasa , cu alei si iarba, copiii au unde alerga in voie. Personalul merita toate laudele , o fi subnumeric dar face treaba buna , jos palaria !

Faptul ca nu se clarifica situatia juridica a imobilului , astfel nu se pot efectua reparatiile necesare sau imbunatatirile si an de an ne asteptam sa nu mai functioneze ca gradinita .

Parinte pe 20.09.2012 (13:13)

bună ziua!mi-am înscris copilul la această grădiniţă, dar realitatea este alta, decât ce se aude.l-am înscris fără să merg să văd dinainte grădiniţa,în perioada de înscriere, aprilie 2012, bazându-mă pe părerile auzite de la cunoscuţi care au avut copii acolo.iată câteva detalii "de culise", pt. părinţii interesaţi: - sunt doar 2 wc, mici, pt. copii, unde merg toate cele trei grupe, adică peste 80 de copii, şi cum e şi firesc, se nimeresc câte 4-5 copii la toaletă în acelaşi timp, care fac pipi unii pe alţii, pe jos,nesupravegheaţi, se joacă; - nu există o chiuvetă, la grupul sanitar, unde copii să se spele pe mâini, după ce merg la toaletă.cea existentă, este mereu încuiată, este vestiar pt. cadrele didactice şi personal, folosită de ele, iar chiuveta este mult prea sus, pt. a ajunge micuţii la ea; - doar jos, la sala de mese, sunt chiuvete, pe măsura lor, cu săpun solid în săpuniere, unde se spală înainte de masă, şi se şterg toţi, de un singur prosop, pe care îl ţine doamna educatoare în mână la ieşirea din baie; -poţi lua copilul acasă, ba ni se recomandă, ca între 16.30-18.00 să venim să luăm copii; -vinerea, este foarte important, programul este până la ora 16.00, nici un minut în plus, toţi copii tb. să părăsească grădiniţa, decizie motivată că tb. să facă curăţenie săptămânală; -mâncarea este bună, fiind acelaşi meniu ca la toate grădiniţele de stat, în mare parte, meniul fiind următorul, pe ore:8.30 mic dejun,12.00 prânz cu felul i, felul ii, şi desert un fruct, 12.45 somn de prânz, 16.00 suplimentul (care în majoriteatea zilelor e un produs de patiserie gătit la cuptor acolo, în bucătărie),19.00 masă de seară, 21.00 stingerea pt. copii rămaşi acolo.aceasta este realitatea, ce am vazut eu; -vinerea nu mai este nici un supliment, copii plecând începând cu ora 15.00; -taxa pe zi sau valoarea meniului este de 9 lei; -lista cu rechizite, şi multe alte cheltuieli, din partea părinţilor, ca la orice grădiniţă, particulară sau de stat; -sunt 2 doamne educatoare, la fiecare grupă, una de la 08.00-13.00, şi una de la 13.00-18.00. la fel şi 2 doamne asistente, cu acelaşi program. ţineţi cont de acest aspect.o săptămână o doamnă educ. este de dimineaţă, iar următoare săptămână este de după-amiază; acestea, sunt doar câteva aspecte, care sper să folosească părinţilor, măcar informativ.în concluzie, mergeţi şi vedeţi toată grădiniţa, informaţivă bine asupra tuturor aspectelor, înainte de înscriere, să nu fiţi surprinşi în mod negativ şi să regretaţi alegerea făcută.

tina pe 25.03.2014 (20:01)

am o intrebare imi sp si mie va rog daca mai aveti locuri la grupa mica si cat costa va rog trim pe adresa mea

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Gradinita cu program saptaminal Motoc"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat