Hotel Select

5.0
7 voturi / 9 pareri
Adresa:
Piaţa 14 Decembrie 1989 Nr. 2 Iasi
Telefon:
0232 21.07.15
Fax:
0232 21.64.44
Web:
http://www.selectgrup.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Hotel Select"

Este mâncare sau artă? La Caprice Cofetărie, noi suntem mândri să gătim deserturi care vă fac să vă întrebaţi. Răspunsul la acestă întrebare îl veţi găsi în cofetăria noastră. Noi vă putem spune că deserturile noastre sunt şi mâncare şi artă.
Caprice Cofetărie creează prăjituri, tarte, torturi, fondante, dulciuri, îngheţate, într-un mod unic ce combină originalitatea aromelor cu frumuseţea prezentării. Deserturile sunt opera maeştrilor cofetari care îşi încununează creaţiile cu delicate ornamente şi sosuri.

La Caprice Cofetărie suntem mândri de timpul şi grija pe care le alocăm pentru prepararea prăjiturilor şi torturilor. Totul porneşte de la reţetele originale şi cele mai proaspete şi naturale ingrediente. Nu putem să trecem cu vederea delicioasele şi impresionantele torturi aniversare sau de nuntă.
Categorie: Hoteluri
Modifica descrierea

Pareri despre "Hotel Select" (9)

Diane01 pe 02.04.2010 (15:48)

Cofetaria este situata in centrul Iasului si ofera produse de o calitate deosebita.

De fiecare data cand intru acolo imi atrag atentia torturile speciale si figurinele din zahar create foarte realist. De Craciun am cumparat un tort de la ei si era realizat atat de frumos, incat imi era si mila sa il tai. Era imbracat in martipan alb si pe margine avea o panglica tot alba si tot din zahar, iar pe tort statea Mos Craciun cu sacul de cadouri, cu un bradut si o casuta alaturi. Absolut superb!

Recomand cu tot dragul si profiterolul, e foarte bun si frisca naturala ii da o aroma deosebita.

ramona82 pe 02.04.2010 (18:40)

Sunt fana inraita a acestei locatii este exact langa locul meu de munca si pot sa spun ca in fiecare zi ma indulcesc cu cate ceva, sunt produse delicioase si foarte proaspete tot timpul.

Le recomand cu caldura la toata lumea sunt foarte bune.

daphnee pe 05.04.2010 (09:08)

Cofetaria Caprice este una dintre cele mai bune din Iasi. Deserturile sunt delicioase iar daca sunteti pe cale sa va casatoriti va recomand sa va faceti tortul de nunta la ei. Iese nu numai aratos, dar si foarte gustos.

liliana matei pe 05.04.2010 (15:27)

cele mai bune torturi din oras. profesionisti in gatit si ornat

modificat de pe 05.04.2010 (15:28)

viorela2008 pe 06.04.2010 (08:41)

cofetaria caprice e una cu cele mai gustoase si rafinate prajituri si torturi. deserturile sunt de calitate, delicioase, frumos ornate si se merita oricand sa savurezi aici un desert. servirea este ireprosabila.

lucaciclaudia pe 13.04.2010 (18:54)

Intradevar nu numai ca produsele de aici sunt de calitate insa si servirea lor este de o calitate impecabila...se intampla de multe ori sa intri ca o cofetarie cu cei mici si sa ai surprizaca produsele sa nu fie proaspete ori sa gasesti diverse"lucruri" prin ele...de cate ori am fost aici nu s-a intamplat asa...Respect!

alinosh891 pe 15.04.2010 (17:55)

Cea mai buna cofetarie din Iasi. Produsele sunt delicioase,preturile accesibile si servirea este ca la carte.... sa nu pomenesc de faptul ca este una dintre cofetariile care prepara produsele cat mai natural posibil si le fac si sa arate intr-un fel special,numai uitandu-te la prajitura stii ca este delicioasa.
Iar doamnele care lucreaza acolo sunt incredibil de amabile si se grabesc sa te serveasca promp...

casandra_crys pe 03.05.2010 (10:11)

da la cofetarie ingredientele sant naurale,am cumparat cozonac la pasti cam scump dar s-au meritat banii

madalina pe 16.08.2010 (01:19)

Imi place foarte mult deserurile,imi place cum suntem serviti,cum se comporta toti angajatii cu clientii ceea ce asta conteaza cel mai mult si pot spune ca locul e superr
.Prietenul meu ii place mult sa ma scoata la o prajitura, intodeauna ma aduce aici la Cofetaria Caprice ...recomand tuturor sa viziteze aceasta cofetarie

nam obiectii

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Hotel Select"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat