Lady French - Moldova Mall in Moldova Mall

3.1
8 voturi / 24 pareri
Adresa:
Str. Palat nr. 1 Iasi
Telefon:
0767 76.80.73, 0757 01.84.18
Web:
http://www.ladyfrench.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Lady French - Moldova Mall"

Zilnic : 10.00 - 22.00 Modifica programul

Descriere "Lady French - Moldova Mall"

alonul de manichiura profesionala Lady French a fost infiintat in Iasi, Moldova Mall, in anul 2008.

Ne ocupam in mod special de manichiura dumneavoastra, si anume de extensii de unghii cu gel, de intretinerea lor, de aplicarea unghiilor false, manichiura SPA, pedichiura SPA, manichiura clasica si tratamente cu parafina.

Personalul salonului de manichiura profesionala "Lady French" este unul ales, cu specializare in extensii de unghii, cu o pregatire profesionala de exceptie si in curs de perfectionare continua, participand la seminarii si cursuri in domeniu.
Modifica descrierea

Pareri despre "Lady French - Moldova Mall" (24)

shazada pe 21.02.2010 (14:14)

E un salon specializat de manichiura! Servicille nu sunt chiar excelente, sunt medii, calitattiv vorbind!

AsyraV pe 22.02.2010 (18:07)

am fost acolo si nu am fost 100% multumita de manichiura si pedichiura facuta,rezultatatul fiind aseamanator cu ceea ce poti obtine si acasa

ArinaO pe 22.02.2010 (19:58)

mi-am facut si manichiura si pedichiura aici si am fost multumita d serviciile oferite, dar ma asteptam la ceva mai spectaculos din reclamele lor. oricum recomand tuturor;)

akyla pe 25.02.2010 (12:38)

am fost aici...nu ma asteptam la prea multe...dar a fost chiar ok...o sa mai merg si sper sa se poate la fel cu mine :)

Ariana pe 16.05.2010 (13:26)

Am fost la acest salon si am fost profund dezamagita. In primul rand de domnisoarele care te intampina, lipsite de profesionalism , iar serviciile cam la fel. Eu am fost la bronzare organica si vreau sa recomanda tuturor sa nu faca acest lucru niciodata adik cel putin la acest salon, am avut neplacerea sa vad a doua zi k nu sunt uniform bronzata si miroase exact ca o crema autobronzanta din comert. Si sa nu va asteptati la cine stie ce bronz cum e prin poze, in nici un caz...pielea se coloreaza ff putin depinde de pigment, chiar domnisoara care te face iti va spune k este ca la o crema autobronzanta.Doar sa mergeti la un salon unde domnisoara care face acest lucur sa aiba experienta necesara. Insa nu se merita absolut deloc.

elena pe 28.05.2010 (09:44)

de curand sa deschis si in iulius mall suceava LADY FRENCH,dar sincer fetele sant incepatoare,nu prea stiu sa faca modele pe unghii,preturile destul de mari,iar calitativ,...slab de tot.Daca imi puneam eu unghiile acasa la fel erau.Deci cautati angajate cu experienta ,altfel nu o sa mai calc pragul salonului.

alexuta pe 30.05.2010 (22:29)

ilenuta haiiiii... te-ai gresit vocatia .trebuia sa fii in presa tu...poate la ziarul "barfa si rautatea"..dar avand in vedere ca esti o persoana atat de nobila, distinsa si deschisa te-ai hotarat sa fii manichiurista de profesie.ileana , nu mai suntem in timpul razboiului mondial sa ataci adversarul.concurenta naste profesionalism .nu uita asta!te simti slaba?din punct de vedere profesional!

Comenteaza
voicu cristina pe 30.05.2010 (22:20)

draga elena, eu sunt o clienta a salonului ladyfrench- suceava (inca de la inceputuri)si am fost si sunt foarte multumita si de fete.(.care sunt niste dulcele )si de profesionismul lor.acum...recunoaste ca lucrezi in domeniu ..si......te cam mananca invidia, rautatea si probabil frica de concurenta.dar, daca esti asa cum te consider>i" the best" de ce draga nu stai relaxata asteptandu-ti clientela si arunci cu artilerie grea in concurenta?nu-i frumos ileana, esti uracioasa si rautacioasa

diana pe 30.05.2010 (22:38)

Am fost de cateva ori la salonul ladyfrench suceava.fata de celelalte saloane din suceava, preturile sunt mult mai scazute, iar manichiura e super.personal, sunt extraordinar de multumita si recomand uuror sucevencelor. Fiti o lady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ana maria pe 31.05.2010 (15:48)

Din ce am gasit pe forum, nu ma asteptam la un rezultat incantator, dar a fost peste asteptari..cu mult...s-o tineti tot asa!!!!!!!!!!

alina pe 31.05.2010 (15:52)

Multumesc fetelor de la salon care se-au dat tot interesul si se-au incercat toata rabdarea cu mine si cu manichiura mea de MIREASA. a fost incantatoare si foarteee admirata!!!!!!!!

oana pe 04.06.2010 (21:47)

Frecventez de mai bine de un an si jumatate salonul Lady French Iasi ,Moldova Mall si sunt f. multumita de fetele care lucreaza aici.Au f.mult bun simt si aproape toate sunt profesioniste.Bravo lor si succes mai departe!

karina pe 04.07.2010 (20:33)

bai...ce za zic......am fost la Lady French...nu e cine stie ce da na.....dak imi faceam singura acasa iesea da 100000000 de ori mai biine! na....voi mergeti dak vreti da tipele alea is cAAAAAM impiedicate!

elena pe 13.07.2010 (20:59)

deci,pt voicu si alexuta;1.nu lucrez in domeniu.Mi-am spus dooar parerea.In schimb am fost si in alte saloane unde raportul pret calitate este ok.Una e sa fii o "dulcica" si alta e sa fii si profesionista.Una din adevaratele profesioniste este Irina Anton in Brasov..Intrati pe siteul ei,daca nu ajungti prin brasov si va veti convinge.sau poate santeti voi angajate in salon si nu va convine sa cititi criticile aduse.Mai munciti fetelor,munca duce spre perfectionare.

alis pe 10.08.2010 (23:21)

Sunt clienta la LadyFrench in iasi si fetele sunt super, iar de profesionalism nu mai vorbim. Chiar aseara am fost si mi-am pus extensii si sunt extrem de incantata. Merita toti banii, si nu lucrez in salon, pt rautaciosi, ba chiar la acest capitol sunt chiar stangace. Am mai fost si la un salon in Nicolina si am regretat ca am fost acolo, mai bine mergeam si imi puneam extensii acasa la o fata. Nu se compara nici un salon unde mi-am pus extensii cu LadyFrench si nu mai vorbim de calitatea gelurilor, eu merg la intretinere 1 data pe luna si e suficient. Pt doritoare vi-o recomand pe Lili, la ea mi-am pus aseara si sunt extrem de multumita mai ales de nail art ce l-a facut. Fetelor meritam si noi rasfat. Bafta tuturor.

diana pe 16.10.2010 (16:30)

o sa spun pe scurt parerea mea : nu o sa mai merg niciodata in acel salon, daca sunt incepatoare sa si puna si preturi asemenea !!!! nu e normal ca dupa 4 zile sa crape gelul iar in decurs de o saptamana sa raman fara 2 unghii !!!!

miki pe 06.10.2011 (21:54)

......dar tu diana draga ai facut ceva sa ai grija de munk persoanei care ti a pus unghiutele???e normal sa crape gelul si sa ti cada 2 unghii dak ai fost la plivit sau ti le a strins un flacau intr o portiera:)))....fetelor e usor sa judecati:preturi ,calitate dar voi nu va imaginati cita munk si rabdare...noi facem partea noastra dar trebuie k si voi sa fiti constiente k aceste unghii trebuiesc protejate de voi...sunt in domeniu si de aceea mi am permis sa ma bag ,nu am nici o treaba cu acest salon....

Comenteaza
Mihaela pe 25.11.2010 (09:47)

Buna tuturor!!!
Nu vreau sa fac reclama negativa salonului,insa ocupandu-ma de extensiile unghiilor,am avut de-a face cu niste cliente care aveau unghiile terminate,la modul serios ,in urma aplicarii necorespunzatoare a tipsurilor cu gel,in acest salon,dupa spusele lor.
Respect munca fiecarui om,dar nu se poate sa ne batem joc de oameni ,sa le distrugem unghiile si pe deasupra le mai luam si bani.Aceste fete care erau nemultumite aveau ungiile distruse efectv.Atat de tare le-au fost pilite unghiile naturale,incat aproape s-a ajuns la carne.
ATENTIE!!!!!!!!!!
UNGHIA NATURALA NU SE PILESTE, DOAR SE MATUIESTE(i se i-a luciul)!!!!!!!!!!!!
In speranta ca nu am suparat pe nimeni,va doresc tuturor unghiute frumoase si sanatoase!!!!!!!!!!

miki pe 06.10.2011 (22:00)

dak nu vroiai sa faci reclama proasta nu te bagai....dar trebuie sa recunosc k intr un lucru ai dreptate:UNGHIA NATURALA NU SE PILESTE ,SE MATUIESTE DOAR.Am si eu un salon si totodata si concurenta dar eu nu mi vb niciodata concurenta de rau,o ignor total si nu mi permit sa judec munk nimanui cu toate k si eu ma consider destul de buna in meseria mea!!!:*

Comenteaza
irinalargeanu pe 28.12.2010 (16:25)

locatia

mi-a atins cuticula cand mi-a indepartat gelul si nici nu si-a cerut scuze......preturile cam piperate pt manichiura spa..care lasa de dorit

minea sorina pe 06.10.2011 (09:59)

eu sint o clienta fidela am fost de n ori la salon si am fost foarte multumita numai care nu apreciza eforturile fetelor ca isi da silinta sa lucreze cit mai bine sa fie multumita toata lumea ... ei dar trebuie sa mai fie si cite un din asta care comenteaza asta e

Puscasu Madalina pe 15.01.2012 (17:39)

Nu am fost pana acum dar din spusele altor fete ma convins sa merg acolo la nunta mea sa ma rasfat la salonul Lady Franch.

Nu inteleg de ce spun unele fete k nu sunt profesioniste,oare sa fie adevarat k o sa ies nemultumita can voi iesi de acolo?

nicol pe 22.05.2012 (01:34)

am fost la salonul lady french din iasi (moldova mall)si am fost total dezamagita ... fetele sunt total ne pregatite , comportamentul lipsit de respect , iar produsele de proasta calitate ..in cazul in care nu le merge si le spui k nu e bine aici si vreau altfel sau din nou incep sa se strambe si pun vina pe tine sau te intreaba daca ai mai facut si la cine anume apoi iti zice sa te duci la el dc ai venit la noi ... nu recomand nimanui o epilare la acest salon

lusa pe 22.05.2012 (17:07)

eu merg mai bn de un an de zile la salon si am fost foarte multumita de fiecare data lucreaza foarte bine fetele de acolo numai niste taranci care nu stiu sa aprecieze munca fetelor vb urit

nu am ce sa comentez despre salon mie imi place e super dotat cu toate fetele super mai ales alina care se ocupa de mine tot timpul succes

Lala pe 29.08.2012 (09:57)

Sunt multumita de serviciile salonului Lady French, ma refer la partea ce tine de manichiura, celelalte servicii nu le-am incercat. Am mai fost si la alte saloane "renumite" dar Lady French este peste ele, ma refer la calitatea produselor folosite si la modul in care executa manichiura. Toate fetele sunt pricepute si dragute.

Andreea pe 09.07.2014 (12:36)

Complet dezamagita.

Mi-am pus protectie unghii, dupa 2 zile mi-a crapat gelul. Plus ca eu dat dovada de neprofesionalism.

Ioana pe 19.10.2014 (20:54)

Nu sunt profesioniste.
Lucreaza in graba, agresiv pe unghie, provocandu-ti rani. De asemenea, pilesc extrem de mult din unghia naturala. Mi-a curs sange la taierea cuticulelor si nu au spus absolut nimic, ci au continuat in stilul caracteristic de lucru. Si sper macar ca instrumentele sunt sterilizate (asta chiar nu stiu, dar nici nu am vazut ca ar fi).
Am avut si cu gel puse la ele, dar au lucrat prost, unghia nu era acoperita pe margini, era foarte groasa si in valuri si mi s-a si crapat dupa 4 zile.
Eu personal nu recomand si nu voi mai calca pe acolo.
Daca tot platesc mai scump un serviciu, sa simt ca e de calitate.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Lady French - Moldova Mall"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat