Leonardo - Moldova Mall in Moldova Mall

4.0
17 voturi / 21 pareri
Adresa:
Strada Palat nr. 1 Iasi
Modifica date de contact

Descriere "Leonardo - Moldova Mall"

O imagine "unicat", o prezenta in cele mai mari orase din Romania, Ungaria si Bulagaria si o larga gama de produse la preturi mai mult decat accesibile sunt doar trei dintre argumentele succesului firmei Leonardo. In cei 16 ani de prezenta pe piata de incaltaminte si accesorii, numele Leonardo s-a impus prin respectarea stanardelor calitatii in cele mai mici detalii. Desi initial Leonardo a fost implicat in activitati de import-export si distributie in domeniul incaltamintei inca din 1990, abia in 1994, in conjuctura unei piete imature, Leonardo deschidea primul magazin specializat in comercializarea incaltamintei, in Oradea.
Unul dintre atuurile numelui Leonardo este calitatea produselor de incaltaminte si de marochinarie, garantata prin colaborarea cu cei mai prestigiosi producatori din Europa, in special din Italia si Germania, dar si cu cei mai reprezentativi producatori autohtoni. Toate sortimentele de incaltaminte urmaresc ultimele tendinte din moda internationala, indiferent ca este vorba despre produse destinate femeilor, barbatilor sau copiilor.
Modifica descrierea

Pareri despre "Leonardo - Moldova Mall" (21)

danyR pe 17.02.2010 (16:02)

un magazin destul de mare, aerisit...am gasit aici lucruri de care aveam nevoie...au gentute frumoase, dar si papucei...depinde ce cauti si pentru ce ocazie cauti.

serban.anna pe 19.03.2010 (13:22)

E foarte fain la Leonardo. Pe langa faptul ca domnisoarele de acolo sunt foarte serviabile si dragute, poti gasi pantofi, cizme, genti, slapi foarte frumosi si la preturi rezonabile. Consider ca se merita sa cumperi de la Leonardo pentru ca sunt produse de calitate. Chiar daca dai ceva mai mult decat de la alt magazin, se face diferenta clar prin calitate, iar diferenta oricum nu e chiar atat de mare incat sa-ti lase gaura in buget. Super fain oricum, imi place acolo! Incercati si voi!

modificat de serban.anna pe 23.04.2010 (13:01)

dyene pe 19.03.2010 (23:10)

Mie personal nu imi place Leonardo.Au produse urate, de proasta calitate(cel putin pantofii).

katany pe 21.03.2010 (08:41)

Imi place Leonardo gasesti toate categariile de incaltaminte, pentru toate ocaziile, si ma bucura faptul ca pot gasi si pentru micutul meu....imi place foarte mult si vanzatoarele sunt destul de dragute.

Diane01 pe 23.04.2010 (14:04)

Magazinul arata foarte bine ca si locatie, mare, aerisit, modern. Personalul este amabil si isi ofera ajutorul atunci cand un client solicita un anume produs.

Totusi, nu cumpar prea des de la ei pentru ca incaltamintea mi se pare prea fistichie pentru mine. Sunt destule modele mai ciudate, facute din materiale moderne, dar care nu se stie cat de usor sunt de purtat sau cat tin dupa ce le cumpar.

Preturile mi se par mari, produse asemanatoare pot fi gasite si la jumatate de pret daca stii la ce alte magazine sa cauti.

modificat de Diane01 pe 23.04.2010 (14:04)

andreeaNG pe 23.04.2010 (23:27)

un magazin de unde iti poti cumpara incaltaminte pe toate gusturile!preturi acceptabile,modele frumoase......si elegante si sport....e un magazin ok!!!!!!!e imposibil sa nu iti gasesti ceva pe gustul tau!

tasia1980 pe 24.04.2010 (08:03)

Numai de acolo ne cumparam incaltamintea.Si pentru cel mic gasim incaltaminte de buna calitate.Este primitor iar personalul este amabil.

bicu pe 24.04.2010 (08:55)

Sunt si produse bune dar este si marfa de china , de bazar, chiar proasta rau.

bella26 pe 24.04.2010 (10:20)

Un magazin care iti satisface si cele mai ascunse gusturi.....si vanzatoarele sunt dornice sa te ajute cu sfaturi in orice moment...Incercati-l!

cumatru pe 24.04.2010 (10:25)

Un magazin la indemana tuturor celor care doresc sa isi ia cea mai tare pereche de pantofi....nu mai zic de vanzatoarele care te ajuta cu orice sfat....intr-adevar il recomand cu caldura tuturor!

Alleka pe 24.04.2010 (18:02)

Magazin pe masura buzunarelor tuturor ... Orice gen de incaltaminte ... Casual, elegant, sport ... atat pentru barbati cat si pentru femei ... Vanzatoarele sunt pregatite oricand sa te ajute si sa-ti raspunda la intrebari!Un magazin intradevar in care sa mergeti!

Ancai pe 25.04.2010 (19:33)

Preturile sunt aproximativ avantajoase, nu se poate spune despre toate articolele existente in magazin ca isi merita banii; incaltamintea e draguta...dar si aici, cu dubii pe ici, pe colo(unele produse sunt ori excentrice, ori prea...clasice...invechite), dar sunt f multi papucei frumosi, la moda s.a.m.d. Vanzatoarele sunt ok, nici prea insistente, nici prea nepasatoare...in mare, sunt multumita!:D

just_nella pe 28.04.2010 (14:33)

Magazinul e ok, vanzatoarele destul de dragute, dar marfa de proasta calitate. Nu degeaba au inceput sa se desfiinteze si am auzit ca dau faliment. Eu am amintiri neplacute de cand acum un an mi-am cumparat o pereche de balerini. Era o zi de primavara frumoasa si insorita si de ce sa nu port eu noua mea achizite. Doar ca din pacate nu am mai reusit sa ajung acasa. M-au batut atat de tare cele cateva sute de metri cat am mers cu ei incat am fost nevoita sa o sun pe sora mea la cateva blocuri distanta sa coboare cu o pereche de flip-flopsi, efectiv ajunsese la os :|. Dupa ce am scapat de oribila rana nu m-au mai tinut oricum mult intr-o luna erau gata. Poate au si lucruri de calitate si am avut eu ghinionul asta, oricum nu am mai intrat de mult in magazinele lor...

joyce pe 29.04.2010 (23:47)

Consider ca Leonardo este un magazin facut pentru toate buzunarele si gusturile, totodata. Oricat de pretentioasa as fi, tot gasesc ceva care sa imi placa iar atunci nu dispun de un buget generos, ma bucur sa vad ca au mai mereu reduceri. Vanzatoarele sunt OK, nu exceleaza in calitatea serviciilor oferite si nici nu par a tinde spre asa ceva, dar nici nu am de ce sa ma plang, de-obicei. Personal, eu ma duc intotdeauna cu placere acolo. Marfa expusa este destul de variata, spre deosebire de alte magazine, ceea ce este un mare atu al lor.

parfin pe 19.12.2010 (15:37)

e cea mai proasta marfa ,si un personal de 2 lei. incerc si le explic ca o ghetuta are defect iar o d.ra foarte explicita nu mi-o schimba ca cica e purtata, ce ar fi vrut sa le tin in vitrina. mi-a lasat un gust amar, in veci nu mai calc pe acolo

ina pe 19.12.2010 (15:42)

ai dreptate aceeasi problema am avut-o si eu, demult nu mi-am mai cumparat de la ei, si nici pe voi nu va sfatuiesc sa o faceti , au marfa de bazar

Ionut pe 14.01.2011 (23:51)

Am luat anul trecu o pereche de pantofi .....la magazin am probat dar cand am ajuns acasa erau putini mari . In aceeasi zi am mers la magazin cu marfa insotita de bonul fiscal si personalul de 2 lei nu a vrut sa imi schimbe cu o alta pereche cica era purtat numai dreptul. :)))) adik am mers numai cu un picior..... Marfa chinezeasca vanduta la pret de lux ...modele vechi

alexx pe 15.02.2011 (21:08)

ca au marfa proasta e una si ca personalul de la casa e prost instruit e alta problema majora la ei. sunt zambareti doar cand le cumperi, dar daca ai o nelamurire nu mai sunt la fel de binevoitori /rusine/

mariamia6 pe 02.11.2011 (10:45)

Gasesti multe tipuri de incatamine.. orice marime si orice pret.. asta e bine..

Nu`mi place ca te tin mult timp cand se duc sa`ti caute marimea potrivita..

elena pe 13.11.2011 (16:32)

am o prietena care a lucrat la leonardo si sefa doamna RODICA fura papuci si le trece pe lista de furaciuni si le opreste fetelor bani din salar sai fie rusine acestei.............. RODI

elena pe 13.11.2011 (16:35)

eu mas duce si as puneo sa jure cu mana pe biblie si daca fura sa cada pacatul pe copilu ei si daca nu a furat sa cada pe mine

Comenteaza
Alexandra pe 26.11.2011 (21:01)

Preturileee suunt super bune , ex: Botine extraordinare care se agsesc si la 200 lei + sunt doar 54 lei .. si tot asa !
Doamnele de al Moldova Mall Iasi,sunt foarte de treaba , deci au eprosnal bun

Nu-mi place , ca folosesc un lipic ieftin,care se vede si de la departare si daca uzezi zilnic niste adidasi , in 3 zile s-au dus.. Si al Pantofii cu platforma se vede prea mult acel lipici intre platforma si papuc ,asta-i oribiil.

vasilica pe 24.04.2013 (18:02)

dupa ce am avut incidentul cu ei, nu ma

Marfa e de proasta calitate vanduta la super-pret. La doua-trei purtari se deterioreaza iar magarii refuza sa iti returneze banii dati. Bisnitari de piata.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Leonardo - Moldova Mall"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat