Libraria Carturesti - Iasi in Iulius Mall Iasi

4.5
2 voturi / 3 pareri
Adresa:
Str. Tudor Vladimirescu nr.2, in incinta Iulius Mall, et. 2 Iasi
Telefon:
0332 80.08.72
Web:
http://librarie.carturesti.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Libraria Carturesti - Iasi"

Luni - Duminică: 10.00-22.00 Modifica programul

Descriere "Libraria Carturesti - Iasi"

Cărtureşti este un concept store care funcţionează ca o librărie şi ca agent cultural implicându-se activ în revitalizarea vieţii artistice din România şi în campanii de responsabilizare socială. Încă de la deschiderea primei librării la sfârşitul anului 2000, Cărtureşti şi-a propus să schimbe trendul pe piaţa de carte aflat în declin la acea dată, să promoveze calitatea şi valoarea punând nevoile clienţilor pe primul plan. Modul de abordare al pieţei a fost mereu unul indirect şi neagresiv, folosind strategii inovative şi forme ludice de promovare. Principala realizare este aceea că a reusit să impună un nou mod de a comercializa cărţile. O vizită în oricare dintre librăriile Cărtureşti devine o experienţă în sine. Pe lângă o selectie foarte bogată de cărţi, muzică şi filme de artă, cumpărătorii ascultă muzică bună, beau un cei aromat sau pot vedea expuse lucrări ale unor artişti cunoscuţi şi apreciaţi, în spaţii al căror design îl semnează arhitecţi apreciaţi şi inovatori. Şi dacă se vorbeşte atât de mult despre librăriile Cărtureşti atunci asta se întâmplă pentru că aici găseşti întotdeauna mai mult decât cărţi.
Categorie: Librarii
Modifica descrierea

Pareri despre "Libraria Carturesti - Iasi" (3)

Diane01 pe 27.09.2010 (08:14)

Mereu intru cu placere in Libraria Carturesti, pentru ca stiu ca voi gasi o gama diversa de carti editate in cele mai bune conditii. Raftul meu preferat este cel al albumelor de calatorie, unde imi place sa rasfoiesc cartile si sa imi imaginez ca voi avea la un moment dat posibilitatea sa vizitez acele colturi speciale din lume.

Este un loc de lectura deosebit, care are un farmec aparte si datorita aromelor imbietoare ale ceaiurilor. Il recomand cu caldura oricui doreste sa gaseasca un cadou frumos sau pur si simplu persoanelor care vor sa cumpare o carte buna.

joyce pe 07.10.2010 (12:16)

Este o librarie cu o oferta extrem de bogata, carti, cd-uri, papetarie, ceaiuri si accesorii. Spatiul este unul destul de intins in care te poti misca in voie, oricat ar fi de aglomerat. Iar faptul ca se afla in Iulius Mall, nu este decat un alt avantaj.

Mi-ar place sa aiba mai multe reduceri la carti; nu zic ca nu merita dar totusi, sunt destul de scumpe iar un card de fidelitate mi-ar parea chiar o idee buna.

loly pe 11.05.2011 (20:34)

libraria este foarte frumoasa. dar am o intrebare: exista librarie carturesti online?

preturile sunt un pic cam mari.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Libraria Carturesti - Iasi"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat