Professional Shop - Iulius Mall in Iulius Mall Iasi

5.0
1 vot / 2 pareri
Adresa:
Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 2-4 Iasi
Telefon:
0232 24.42.45
Web:
http://www.professional-shop.com/
Modifica date de contact

Descriere "Professional Shop - Iulius Mall"

Professional Shop inseamna o retea de magazine care isi propune sa aduca la indemana profesionistilor, in timp util, produsele de calitate de care acestia au nevoie in munca lor zilnica.

Prin oferta sa, Professional Shop isi propune si educatia cosmetica a clientului final (consumatorul de produse si servicii profesionale) , care astfel va fi informat despre ce si cum trebuie sa ii ofere un produs de calitate, va sti sa faca diferenta si sa aleaga in deplina cunostinta produsul sau serviciul dorit.

Avem dorinta (si convingerea ca putem) sa ajutam profesionistii sa ridice calitatea serviciilor oferite in salon si imaginea salonului, sa multumeasca tot mai multi consumatori de servicii in salon si prin aceasta sa-si dezvolte afacerile pe baze trainice. Orice oferi trebuie sa indeplineasca serviciul pentru care a fost oferit, intocmai, la timp si de calitatea corespunzatoare pretului cerut. Atat si nimic mai mult !
Categorie: Magazine cosmetice
Modifica descrierea

Pareri despre "Professional Shop - Iulius Mall" (2)

Mihaela pe 24.11.2010 (10:27)

Merita sa mergi la professional shop, au produse profesionale de calitate si o parte din ele sunt bio. Sincer va spun sunt mi-am luat produse care erau foarte scumpe la salon si anume masca de la loreal, wella, chiar si pentru unghii, pe care le-am folosit acasa fara ajutorul unui profesionist. Cu alte cuvinte va recomnd sa vizitati magzinul.

irinalargeanu pe 28.12.2010 (16:16)

se merita sa intri in acest magazin.vanzatoarea e mereu amabila cu zambetul pe buze.produsele sunt de calitate.mi-am cumparat de la ei un ulei pt cuticule fff bun si diverse sampoane si tratamente pt par

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Professional Shop - Iulius Mall"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat