Salon Maviov - Centrul Comercial Felicia in Centrul Comercial Felicia

0.0
0 voturi / 3 pareri
Adresa:
Strada Bucium nr. 36 Iasi
Telefon:
0232 23.96.39, 0730 12.40.60
Web:
http://maviov.ro
Modifica date de contact

Program "Salon Maviov - Centrul Comercial Felicia"

Luni – Sambata : 09.00 – 21.00

Duminica : 09.00 – 20.00 Modifica programul

Descriere "Salon Maviov - Centrul Comercial Felicia"

Pentru o mare bucata de timp am fost considerati ca fiind cei mai scumpi dar si cei mai buni.Ultima parte este adevarata.Incercam sa iti oferim cele mai bune servicii dar asta nu inseamna ca trebuie sa platesti si mai mult.

Incercam sa multumim toate persoanele si toate bugetele.Prin urmare am deschis un al doilea salon , salonul Maviov Felicia, unde ai parte de o servire buna , o echipa tanara si preturi mici.
Modifica descrierea

Pareri despre "Salon Maviov - Centrul Comercial Felicia" (3)

cristina pe 24.07.2014 (11:05)

As vrea sa spun cateva cuvinte despre experienta mea cu Maviov. Primisem cadou un voucher si am ales vopsire sprancene si manichiura. Pot sa spun ca si-au batut joc de mine. M-au facut la misto , in bataie de joc. Mi-au vopsit sprancenele si nu m-au sters bine. Nu apucasem sa ma uit bine in oglinda si cand am ajuns acasa m-am speriat..eram patata pe jumatate din fata! Si manichiura...jale. Nu mi-au curatat bine unghiile si nici nu m-au lasat sa stau sa se usuce ok.

Georgiana pe 17.08.2016 (14:09)

Feriti-va de Vlad Carpaciul ! Pune castronul in cap si tunde. Mi-a fost recomandat ca fiind ''cel mai bun'' ! Imi inchipui cum trebuie sa fie ceilalti daca un asemenea imbecil e considerat ''maestru''. In plus, preda la Academia Maviov ! FERITI-VA DE MAVIOV ! A ajuns o adunatura de idioti, toti pe care orice alt salon profesionist i-ar scuipa, si-au gasit locul la Maviov.

Georgia pe 17.08.2016 (16:17)

Feriti-va de Maviov! FERITI-VA DE VLAD CARPACIUL de la Maviov Felicia! Omul acesta e genul de frizer care pune castronul in cap si tunde. Mi-a fost recomandat ca fiind ''cel mai bun''! Imi inchipui cum trebuie sa fie ceilalti daca un asemenea imbecil e considerat ''maestru''. In plus, preda la Academia Maviov! FERITI-VA DE MAVIOV FELICIA! Cel mai ieftin salon din Iași, pentru că aici s-au adunat toti cei pe care orice alt salon profesionist i-ar scuipa. Rusine, Maviov!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Salon Maviov - Centrul Comercial Felicia"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat