Stone Creek - Iulius Mall

4.7
3 voturi / 2 pareri
Adresa:
Strada Tudor Vladimirescu, etaj 1 Iasi
Telefon:
0728 95.25.59
Web:
http://www.stonecreek.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Stone Creek - Iulius Mall"

Stone Creek este un concept de magazine casual fashion si life style ce ofera în exclusivitate articole de îmbracaminte, încaltaminte si accesorii ale unor branduri consacrate pe plan international: Lee, Wrangler, Pepe Jeans, G-sus, Crocs, Dr.Martens, Fly London, Pepe Jeans, Jump, Kowalski, Merrell, Patagonia, Rocket Dog, Vagabond.

Primul magazin Stone Creek a fost deschis în 2004, la Bucuresti, iar de atunci pâna azi au mai fost deschise înca 19 magazine.

Atributele cheie ale brandului Stone Creek sunt : inovatie, originalitate, spontaneitate, pasiune, libertate de exprimare.
Modifica descrierea

Pareri despre "Stone Creek - Iulius Mall" (2)

RamonaTafuni pe 20.09.2010 (16:38)

Cel mai mult la Stone Creek imi place ca reusesc sa scoata din monotonie tinutele masculine, mai ales cele casual. Il recomand pentru barbatii tineri,mai ales din acest punct de vedere,cel al originalitatii. Folosesc o gama diversa de culori,nu doar cele cateva care sunt la moda.

MarianCrivei pe 20.09.2010 (16:49)

Si eu aleg acest magazin ca fiind printre preferatele mele tot pentru originalitatea produselor. Preturile mi se par la indemana. Ca amuzament,acum si prietena mea insista ca fiecare "sedinta de shopping" sa inceapa la Stone Creek. Inca o fana!!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Stone Creek - Iulius Mall"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat