Takko Fashion - Era Shopping Park in Carrefour Era Iasi

3.8
3 voturi / 4 pareri
Adresa:
Soseaua Pacurari nr. 121 Iasi
Telefon:
0372 74.32.14
Web:
http://www.takko-fashion.com/...
Modifica date de contact

Descriere "Takko Fashion - Era Shopping Park"

Takko Fashion este in prezent unul dintre cei mai de succes retaileri pe piata europeana. Brandul Takko Fashion este recunoscut pentru tinute in tendinte, create de designer-ii proprii, in ateliere de creatie din Germania. Takko Fashion inseamna articole la preturi atractive, care se adreseaza prin diversitate si culoare intregii familii.
Compania opereaza in peste 1200 de magazine in Europa.
Takko Fashion a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu primul magazin deschis in Arad. In momentul de fata, Takko Romania numara 21 magazine: Arad, Cluj-Napoca, Craiova, Sibiu, Bacau, Galati, Timişoara, Deva, Suceava, Braila, Bucuresti, Pitesti, Iasi, Focsani, Oradea, Constanta si Buzau. Pana in luna mai 2009 urmeaza in jur de 5 noi deschideri, urmand ca pana la finele lui 2009, reteaua sa se extinda cu alte 10-15 magazine.
Valoarea investitiei pentru amenajarea magazinelor se ridica la 300.000 euro pe fiecare locatie in parte, pentru o suprafata medie de circa 500 mp.
Modifica descrierea

Pareri despre "Takko Fashion - Era Shopping Park" (4)

danyR pe 17.02.2010 (15:29)

Interesant magazinul Takko Fashion de la Era...am fost aici de nenumarate ori. Au magazine mari, spatioase, pline cu de toate...ai loc destul unde sa iti invarti privirile, numai sa ai banuti si timp suficient.Au si posete dragute, chiar mi-am achizitionat o mica gentuta de la ei...merita sa vedeti magazinul.

tasia1980 pe 04.09.2010 (07:41)

imi place ca personalul este amabil,ca au toate marimile la imbracaminte,pot sa probezi in liniste.

FloryTweety pe 07.09.2010 (13:28)

Imi place Takko Fashion- Era Shopping Park deoarece niciodata nu pleci fara sa fi cumparat ceva, au mereu imbracaminte pe gustul meu, iar plus poti sa achizitionezi si accesorii. O idee excelenta si aceea de a trimite catalogul cu oferte acasa, fiind mai simplu de ales.

Nu imi place ca nu si-a deschis un sediu si mai in centrul orasului..pentru cei care nu detin masina personala e mai neaccesibil.

mara pe 19.04.2013 (10:56)

Hainele nu sunt de calitate tot timpul. Am cumparat in iarna 3 jachete si 2 bluze. Doua din jachete s-au lungit mult chiar dupa prima spalare (le-am dat pentru ca nu le mai puteam imbraca), doar pe una am pastrat-o si-am purtat-o, dar s-a decolorat repede. Nu erau la reducere, erau cu pret intreg (aprox 65 lei), am fost dezamagita.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Takko Fashion - Era Shopping Park"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat