Triumph - Felicia Shopping Center in Felicia Shopping Center

0.0
0 voturi / 2 pareri
Adresa:
Str. Bucium nr. 36, stand 65 Iasi
Web:
http://www.triumph.com/...
Modifica date de contact

Descriere "Triumph - Felicia Shopping Center"

Marca Triumph este folosita de peste 100 de ani si firma continua calea dezvoltarii constante în noul mileniu. Multe magazine Triumph sunt deschise în orasele importante din Europa. Prezenta în Asia, India în particular, este întarita cu retele de vânzare în Mumbai, Chennai, Delhi si Bangalore. În 2001, în Europa de Est, este deschisa o fabrica cu tehnologie de ultima ora la Dunaujvaros, Ungaria.
Modifica descrierea

Pareri despre "Triumph - Felicia Shopping Center" (2)

belutza26 pe 20.06.2010 (10:20)

Marca Trimuph inseamna calitate, reusind sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi.Va recomand cu toata increderea sa incercati, mai ales ca si personalul din acest magazin e ste foarte dragutz, dornic sa te ajute cu sfaturi care de care mai utile.

ramonafr pe 21.06.2010 (23:00)

Imi plac foarte mult produsele Triumph,sunt foarte frumoase ,comode si rezistente.Magazinul din centrul Felicia este dragut,produsele sunt bine asezate in raft si poti sagasesti cu usurinta ceea ce ai nevoie.Am ramas impresionataca o vanzatoare a fost foarte amabila si m-a ajutat sa gasesc marimea potrivita pentru sutien(am nascut de curand si dimensiunile mele s-au modificat).Va recomand cu caldura toata gama "mamabel" si magazinul din centrul Felicia pentru ca au vanzatoare amabile si foarte bine instruite.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Triumph - Felicia Shopping Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat