Penny Market

5.0
1 vot / 2 pareri
Adresa:
Aleea Trandafirilor Lupeni
Telefon:
0372 70.89.27
Web:
http://www.penny.ro/...
Modifica date de contact

Descriere "Penny Market"

Tot timpul, pe lângă sortimentul de bază se vor găsi şi oferte promoţionale, in cantitati limitate, venite in completarea sortimentului standard. Acestea vor fi valabile cate doua saptamani, in concordanta cu pliantele din perioada respectiva, distribuit gratuit in casele clientilor.

Principiul Penny se bazează pe achiziţionarea de marfă din România, astfel încât ponderea principală a articolelor oferite spre vânzare să fie de provenienţă autohtonă. În anumite cazuri se va apela şi la furnizori străini, pentru cateva categorii de articole ce nu se produc in Romania si al caror raport calitate – pret se potriveste cu cerintele clientilor romani.
Categorie: Supermarketuri
Modifica descrierea

Pareri despre "Penny Market" (2)

florin pe 15.05.2011 (01:14)

buna sunt din lupeni judetul hd.ma scuzati daca deranjez dar numi unele persoane care lucra la peny de exenplu stai la coada si 10 15 minute si fuctioneaza doar o casa de marcat iar restul fetelor sunt la cafea afara si dacai iam zis la portar daca nu fuctioneaza si celelalte cas mia raspuns rastit ca nu are cine sa vina

JF pe 11.06.2013 (08:52)

LA PENNY MARKET din LUPENI NU SE ACORDA TIMBRELE PENTRU PUNCTE BONUS ,DECAT DACA IL SOLICITI INSISTENT. Ca exemplu: Astazi-12.05.2013.ora 10,27 la casa 2,am achitat 7 PET-uri de bere BARDENBERGER si 1 buc.FULGI DE PORUMB,in total 27.74 LEI,si am primit rest 2.20de la 30 LEI (fara timbrul bonus).Dupa mine s-a inchis casa,cand am observat ca nu mi s-a dat punctul bonus.Am asteptat vreo 15 minute,pana cand D-na casiera a revenit nervoasa,(fiindca probabil am deranjat-o de la cafeluta)dupa insistentele mele la D-ul de la PAZA,pentru a primi 1 buc. timbru-bonus,(fiindca am cumparat in val. mai mare de 25 LEI).Nestiind ca BEREA era printre ofertele date de magazin,in aceasta zi si trebuia sa primesc in mod normal 1 punct bonus la 2 produse de bere,eu cumparand 7 PET-uri,acest lucru am aflat,vizionand Site-ul D-tra acasa ,M-am gandit sa aflati si D-tra cum sunt deserviti clientii la PENNY MARKET LUPENI,avand in vedere ca NU este prima data cand patesc astfel si ca restituirea restului la bani se rotunjeste intotdeauna in favoarea D-lor.Ca dovada,ca sunt un client corect,va trimit bonul fiscal si cardul meu scanate.Doresc sa luati masuri ca sa nu mai fie INSELATI si alti clienti ,ai D-tra.VA MULTUMESC,daca tineti la clientii (INCA)fideli .Nu am scris pana-n prezent,fiindca am fost plecat din localitate,fiind ocupat cu alte probleme.

JF pe 11.06.2013 (09:30)

Imi pare rau dar nu am reusit sa va trimit bonul fiscal scanat,desi am incercat,sa-l adaug comentariului. Daca doriti sa vedeti dovada, ca sa verificati informatia ,ma puteti contacta pe E-mail.

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Penny Market"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat