Club XXI

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
in interiorul Complexului Melody din Mamaia Mamaia
Modifica date de contact

Descriere "Club XXI"

In vara anului 2001, in interiorul Complexului Melody din Mamaia, s-a nascut Club XXI, care astazi este una dintre cele mai populare si populate locatii estivale. Viata de noapte, stil si continuitate - acestea sunt elementele esentiale de care se leaga succesul Club XXI. Capacitatea, puterea de absorbtie si de convingere a unei clientele foarte variate sunt alte trei atuuri care sustin locatia.

In anul 2004, intr-un clasament al celor mai prolifice companii de entertainment, realizat de Ministerul Comertului, Club XXI s-a plasat pe un onorant loc al treilea. Asta pentru ca, din 2001 incoace, clubul a crescut an de an, ajungand un reper important pentru iubitorii de distractie de pe litoralul Marii Negre.

In 2001, locatia era "indoor" (acoperita complet), dar in 2002 au fost demolati peretii dinspre faleza. Clubul este acum semideschis, cu vedere spre mare si spre faleza. Schimbari au fost facute an de an, pentru a raspunde fluxului crescand de clienti si pentru a-i fideliza pe acestia; ele tin de designul interior, asezarea barului si a ringului, parchetul special pentru ring, pupitrul conceput in functie de sistemul audio, sistemul de proiectie sau marirea toaletelor in proportie de 80%.
Categorie: Cluburi si Baruri
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Club XXI"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat