Hotel Golden Tulip

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Mamaia Blvd nr. 209 Mamaia
Telefon:
0341 44.67.32, 0341 44.67.30, 0372 41.84.92, 0341 44.67.30
Fax:
0341 44.67.31
Web:
http://www.goldentulipmamaia.com
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Hotel Golden Tulip"

Bine ati venit in Mamaia,cea mai mare si cea mai cunoscuta statiune de vara de pe litoralul Romanesc.De asemenea,Mamaia este unul dintre principalele cartiere ale Constantei,cel mai important oras port la Marea Neagra si al patrulea port din Europa.

Golden Tulip a ales sa paseasca in zona de sud est a Romaniei cu un hotel ce are o oferta larga in domeniul odihnei si afacerilor,tot timpul anului.O echipa tanara si dinamica,ce denota o atitudine pozitiva dedicata nevoilor dumneavoastra standu-va de altfel la dispozitie in permanenta.

Va asteptam oricand sa fiti unul dintre oaspetii nostrii si vom face tot posibilul sa va indeplinim toate asteptarile.Indiferent de anotimp la Golden Tulip Mamaia soarele mereu straluceste.
Categorie: Hoteluri
Modifica descrierea

Pareri despre "Hotel Golden Tulip" (1)

claudia_lavinia74 pe 29.07.2010 (15:46)

Am stat la Golden Tulip intre 2 si 9 august 2009.
Vreau sa spun ca am ramas marcata, in cel mai bun sens al cuvantului, de absolut tot ce inseamna acest hotel. Dar pentru ca punctele forte sunt mai multe decat cele cu minus, sa incep cu acestea din urma.
Punctele minus ar fi faptul ca baia este relativ mica si balconul la fel.
Dar punctele forte le eclipseaza pe acestea doua. In primul rand profesionalismul angajatilor (cu riscul de a repeta unele cuvinte): proptitudinea si amabilitatea celor de la receptie, harnicia si seriozitatea cameristelor care au facut curatenie absolut in fiecare zi, cu schimbat prosoape si igienizat baie, schimbat lenjerie si dat cu aspiratorul, amabilitatea si promptitudinea personalului din restaurant, tineri, frumosi, sprinteni, zambitori, foarte atenti, nu ramai cu farfuria goala in fata minute in sir, amabilitatea personalului de la piscina care te primesc sa faci baie, chiar daca nu mai apuci sezlong, seriozitatea tipului de la IT care s-a ocupat sa am internet in camera, pentru ca ceva nu era in regula, pana la dedicarea totala a celor care cantau si dansau seara, facandu-ne sa ne simtim excelent in timp ce luam masa.
Restaurantul hotelului are si terasa care este exact pe malul marii, este o incantare sa iei masa si sa privesti marea, asa cum la cina poti vedea luna oglindindu-se in mare.
Masa a fost servita in regim bufet suedez pentru toate cele trei mese, bufetul fiind de categoria celor din Germania: bufet rece, bufet cald, salate, sucri naturale, dulciuri diverse, fructe.
Plaja nu apartine hotelului, ci unuia alaturat, sezlongul fiind 20 de lei/zi, insa exact la iesirea din hotel spre mare este amplasata zona pentru prosoape care este destul de generoasa si nu foarte aglomerata.
La piscina se intra gratis, de la ora 9, in limita locurilor desponibile. Ti se ofera sezlong si prosop, dar poti inota in piscina, chiar daca nu ai sezlong, numai daca esti turistului hotelului, ceea ce mi se pare foarte corect.

Intr-un cuvant: EXCELENTA LA NIVEL MAXIM!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Hotel Golden Tulip"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat