Hotel Iaki

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Constant Mamaia
Telefon:
0241 83.10.25
Fax:
0241 83.11.69
Web:
http://iaki.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Hotel Iaki"

Hotelul Iaki se afla in Mamaia, cea mai nordica statiune a rivierei romanesti si una dintre cele mai mari statiuni din tara.

Asezat in centrul statiunii, la numai 20m de plaja, fostul hotel Bucuresti a fost cumparat in anul 1999 de catre marele fotbalist roman Gica Hagi. Imediat a intrat într-un amplu proces de renovare şi transformare, iar doi ani mai târziu, la 4 iulie 2001, un nou hotel de patru stele s-a adăugat pe harta Mamaiei - Hotelul Iaki.

Poziţia privilegiată a hotelului, deschiderea spre mare sau spre lac care te îmbie să urmăreşti un spectaculos răsărit al soarelui din Marea Neagră sau magnificul apus al acestuia în apele lacului Siutghiol, adierea continuă a brizelor, precum şi ambianţa de relaxare şi confort, sunt doar câteva elemente care fac din hotelul nostru o locaţie specială.
Categorie: Hoteluri
Modifica descrierea

Pareri despre "Hotel Iaki" (1)

divokej_ruze pe 23.07.2010 (20:26)

Hotelul Iaki m-a facut sa ma simt ca o printesa intr-un castel.Cum am intrat m-a cucerit gradina care este imensa si superba,apoi personalul foarte amabil.Acest hotel este nr 1 in topul preferintelor mele din Romania,dispune de toate facilitatile posibile de la coafor,fitness,spa,loc de joaca pentru copii ,iar mancarurile light sunt delicatese

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Hotel Iaki"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat