General Max Leasing

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bd. Republicii nr.114 Bl 14 Mizil
Telefon:
0244 56.76.29
Fax:
0244 56.76.85
Web:
http://www.gmleasing.ro
Modifica date de contact

Descriere "General Max Leasing"

S.C General Max Leasing I.F.N S.A. a fost înfiinţată la data 02.07.2003 ca o societate pe acţiuni, cu capital integral românesc. Având un capital social de 792.700 lei, S.C General Max Leasing I.F.N S.A.. a apărut din dorinţa de a răspunde la nevoia de finanţare în creştere de pe piaţa economică românească, având ca obiect de activitate realizarea de operaţiuni de leasing financiar.

SC General Max Leasing S.A. acorda in conformitate cu OG 51/1997 urmatoarele tipuri de finantare, persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate cat si persoanelor juridice:
Leasing auto;
Leasing pentru echipamente;

Finanţarea se acordă la cererea clienţilor, pe bază de negociere, în funcţie de situaţia economico-financiară a acestora, de capacitatea lor de onorare a datoriilor şi de garanţiile materiale şi morale pe care le oferă.

Strategia firmei, elaborată în conformitate cu normele interne de risc, urmăreşte în permanenţă nu doar creşterea economică susţinută a activităţii, ci şi îmbunătăţirea calităţii portofoliului de clienţi şi de produse care fac obiectul contractelor de leasing.

Ca profil de client, portofoliul de contracte este bazat atât pe societăţi comerciale cât şi pe persoane fizice, a căror bonitate şi capacitate de plată sunt atent analizate de către departamentul de analiză financiară şi gestiune a riscului.
Categorie: Leasing
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "General Max Leasing"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat