Michelle Spa

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Ciresoaiei Nr. 2/3 Onesti
Telefon:
0234 31.31.83
Fax:
0234 31.31.83
Web:
http://michellespa.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Michelle Spa"

Confortul, ambianta, personalul calificat, produsele si dotarile tehnice de ultima ora sunt elementele forte care claseaza centrul nostru la nivelul celor din Uniunea Europeana.
Oferim servicii, proceduri si tratamente de la cele mai simple pana la cele mai avansate.
Suntem mandri sa va spunem ca echipamentele, produsele si procedurile, la care apeleaza cele mai cunoscute vedete de cinema ori persoane publice, se regasesc, la acelas nivel calitativ, si in salonul nostru.
Mai exact, daca Madonna, Angelina Jolie, Monica Columbeanu si multe alte nume sonore ar veni la Onesti, o vizita la Michelle SPA ar putea fi unul din punctele lor de pe agenda zilei.
Explorand acest site, veti descoperi multe noutati si multiple posibilitati de a va ingriji atat aspectul cat si sanatatea. Aici va aratam insa doar varful icebergului.
Adevarata revelatie o veti trai pas cu pas, alaturi de specialistii nostri, la fiecare vizitare a centrului Michelle Spa.
Surprizele placute nu se vor opri aici, vor veni zilnic de cate ori cei dragi vor spune. "Ce bine arati de-o bucata de vreme, cum ai facut sa dai timpul inapoi atat de mult ?".
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Michelle Spa"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat