Deichmann - Lotus Center

4.8
4 voturi / 4 pareri
Adresa:
Str. Nufărului nr.30 Oradea
Telefon:
0259 40.61.06
Web:
http://www.deichmann-incaltaminte.ro
Modifica date de contact

Program "Deichmann - Lotus Center"

L-D: 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "Deichmann - Lotus Center"

Pantofi la moda, de o calitate buna si la un pret imbatabil. Cu acest principiu, Deichmann s-a pozitionat inconfundabil pe piata din Germania si în strainatate. Drumul catre succes nu este nici un secret: datorita numeroaselor filiale, cantitatile comandate sunt unice în aceasta bransa. Astfel rezulta avantaje de pret si efecte de sinergie, pe care Deichmann le acorda mai departe clientilor sai. Grupul Deichmann a vândut în 2009 peste 138 de milioane de perechi de pantofi în întreaga lume.
Modifica descrierea

Pareri despre "Deichmann - Lotus Center" (4)

maddaa pe 24.04.2010 (13:29)

saptamana trecuta mama mea a castigat un premiu constand intr-un aspirator, de la magazinul Deichman din Lotus Center Oradea, ca urmare sunt foarte incantata de ei :)

atipogi pe 26.04.2010 (17:02)

Nu am fost niciodată in magazinul de incaltaminte Deichmann...până acum. M-am gândit că numai pantofi scumpe gasesc acolo, dar am gresit. Varietate mare de incaltaminte, calitate buna si pret adecvat. Începând de astăzi ma duc mai des. :D

marianne1706 pe 27.04.2010 (12:30)

De cate ori intru in Deichmann ma simt cu adevarat libera sa caut ceva ce sa ma reprezinte, fara insistentele vanzatoarelor.Te supravegheaza discret fara insistente intrebari dar oricand pot sa te ajute daca te " dezechilibrezi " in febra cautarilor.

gaby pe 14.10.2011 (08:04)

Saptamana trecuta mi-am pus in cap sa-mi cumpar o pereche de botine cu blanita la vedere, pt. noul sezon de iarna...magazinul l-am ales de mult, Deichmann! Nu mi-a ramas decat sa incep cu cautarea, incercarea si alegerea potrivita. Dupa vreo ora, am reusit sa ma decid intre 2 perechi si normal a invins cea cu blanita! Multumesc Deichmann!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Deichmann - Lotus Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat