Gentil - Lotus Center in Lotus Center

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Nufarului, nr. 30 Oradea
Telefon:
0259 41.00.14
Web:
http://gentil.alcora.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Gentil - Lotus Center"

Cu o vasta colectie de ultima ora, magazinele Gentil sunt cautate pentru ca vin in intampinare cu o gama variata de produse, reprezentand must-have-urile acestui sezon, o garantie a bunului gust, indraznelii si personalitatii.
Combinatiile de culori extravagante si design-ul rafinat se adapteaza perfect tendintelor oricarui stil. Colectia este dominata de un look proaspat si relaxant caruia nu-i lipseste sex-appeal-ul feminin si eleganta.

Magazinele Gentil se adreseaza femeii cu o personalitate energica, vulcanica, care doreste sa impresioneze prin stil si eleganta. Sexy, elegante, chic si putandu-se adapta la absolut orice tinuta, pantofii si posetele sunt un must-have in garderoba oricarei femei irezistibile care, asortate vor crea o tinuta foarte trendy cu un efect glamour de senzatie.

Barbatii vor gasi succesul in afaceri pe drumul direct spre magazinele Gentil unde ii asteapta o gama larga de incaltaminte business, casual, clasica care se potriveste oricarei varste inducand o eleganta si un aspect perfect.

Competenta, lucrul in echipa si managementul vizionar sunt factorii cheie pentru a fi numarul 1 in ceea ce priveste satisfactia clientilor.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Gentil - Lotus Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat