New Yorker - Centrul Comercial Lotus in Lotus Center

4.9
10 voturi / 12 pareri

Descriere "New Yorker - Centrul Comercial Lotus"

Prin cele 5 marci ale sale – Amisu, Fishbone Sister, Fishbone, Smog si Censored – NewYorker acopera o gama variata si sofisticata de stiluri vestimentare de la sport, casual pana la elegant. Colectiile sale, adresate in primul rand publicului tanar, reflecta in fiecare sezon ultimele trenduri in materie de moda, iar acest lucru se va observa siin magazinul din Braila, unde in fiecare anotimp vor fi aduse cele mai actuale colectii.

Indiferent daca este vorba de tinute casual, trendy sau sport, magazinele NewYorker din Romania ofera stiluri variate adresate in primul rand tinerilor intre 12-35 de ani, dar si altor categorii de varsta. Prin colectiile sale versatile si in pas cu ultimele noutati din lumea modei, clientii Newyorker isi pot crea propriul stil vestimentar.
Modifica descrierea

Pareri despre "New Yorker - Centrul Comercial Lotus" (12)

hipocritoss pe 17.01.2010 (22:18)

Unul dintre cele mai bune magazine din lotus

Queen_of_the_castle pe 19.03.2010 (23:41)

Un magazin cu haine pe toate gusturile, la preturi foarte bune, si multe promotii atragatoare

benea.mihaela pe 22.03.2010 (16:49)

e un magazin dragut, de fiecare data cand intru in el nu mai pot sa ies...au lucruri minunate...la preturi acceptabile, vanzatorii se comporta frumos, in plus e un magazin pentru toate varstele:)...

noemia13 pe 22.03.2010 (19:51)

imi face o mare placere sa-mi petrec zilele de shopping in acest magazin de fiecare dat imi gasesc lucruri dragute pe gustul meu. Se gasesc lucruri de la lenjerie pana la accesori ceea ce pentru mine este o placere sa-ti poti gasi intr-un magazin tot ce iti trebuie.
Pot spune k este magazinul meu preferat

tsilly pe 29.03.2010 (20:42)

Nu am trecut asa de multe ori prin acest magazin, dar cand am fost am gasit multe lucruri interesante. Personalul mi s-a parut ok, un vanzator s-a oferit sa ma ajute sa-mi gasesc masurile mele pentru diferite haine. De asemenea, imi plac si cerceii si lantisoarele din New Yorker !

irina09amanda pe 02.07.2010 (15:14)

este deosebit....e cel mai ok magazin mai ales ca raport ntre calitate si pret. mi-am cump de la ei rochii de vara din bumbac/ alte mat si sunt f ok si-a pastrat tinuta initiala, miamluat si geaca de la ei, costume de baie,tricouri ,genti, etc si sunt toate f bune.pers este f amabil deci pe scurt e unul din locurile mele preferate. incercati-l cu sig veti gasi ceva pe placul vostru

irina09amanda pe 28.08.2010 (10:54)

este magazinul meu preferat raportul calitate pret este ffff bun.au mai mereu promotii modelele hainelor sunt deosebite

la costumele dee baie nu am gasit ceva sa mi placa in mod special

alinavadan pe 29.08.2010 (20:53)

Imi place sa ma plimb ore in sir in magazinele de haine, dar in general imi fac cumparaturile din magazinul New Yorker - Centrul Comercial Lotus.Ultima data mi-am cumparat un tricou Fishbone Sister ,roz care imi place foarte mult.

Sunt foarte multumita, si nu gasesc nicio vestimentatie care sa nu fie pe gusturile mele.

miha pe 21.09.2010 (21:55)

lucrurile pentru barbati arata mult mai bine decat cele pt femei, sunt lucruri de calitate sunt si lucruri cu calitate mai slaba...daca cautati un cadou pt baieti barbati acolo veti gasi intotdeauna ceva

Speedy92 pe 22.09.2010 (15:37)

New Yorker din Lotus Center este un magazin de calitate, cu haine pe gusturile tuturor, in multe culori si marimi, si mai ales in foarte multe stiluri, din care poti alege orice pe gustul tau.Imi place faptul ca sunt shi accesorii, si pantofi...nu numai tricouri,hanoraci, pantaloni etc.Preturile sunt acceptibile conform calitatii.Recomand acest magazin cu buna voie tuturor.

alex pe 18.11.2010 (14:06)

Bestial magazinu'.
Imi place tot ;-)

groze dorina pe 14.12.2010 (17:22)

haine de buna calitata la preturi acceptabile,angazatii sunt ok

prea ingramadit

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "New Yorker - Centrul Comercial Lotus"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat