Optiblu - Nufarului

0.0
0 voturi / 2 pareri
Adresa:
Str. Nufarului, Nr. 30 Oradea
Telefon:
0259 42.68.68, 0743 12.68.68
Web:
http://www.optiblu.ro
Modifica date de contact

Program "Optiblu - Nufarului"

Luni-Vineri: 10:00 - 22:00
Sambata-Duminica: 10:00 - 22:00 Modifica programul

Descriere "Optiblu - Nufarului"

In toate magazinele retelei Optiblu gasiti o atmosfera placuta, la care contribuie toate elementele implicate, de la dispunerea in raft a produselor si decoratiunile interioare, pana la atitudinea personalului de deservire si profesionalismul medicilor oftalmologi. Fiecare magazin Optiblu este o oaza de bun gust si relaxare, in care veti avea in mod sigur ragazul si dispozitia necesare pentru a face o alegere buna.
Calitatea produselor oferite este conditia necesara, dar nu si suficienta pentru satisfacerea consumatorilor.
La Optiblu stim ca va intereseaza nu numai ceea ce cumparati ci si felul in care o faceti. Achizitionarea unui produs de calitate este in sine o experienta pe care stim ca o putem face cat mai interesanta.
Prin extinderea rapida a retelei noastre de magazine, incercam sa fim cat mai aproape de dumneavoastra. Extinderea nu se face in detrimentul calitatii; toate magazinele noastre, atat cele plasate in incinta farmaciilor Sensiblu, cat si cele de sine statatoare, respecta aceleasi principii riguroase de functionare.
Va asteptam in oricare dintre magazinele noastre din Bucuresti si din tara, cu certitudinea ca veti gasi peste tot aceeasi ambianta calda si acelasi interes pentru preferintele dumneavoastra.
Pentru a afla adresa si programul de functionare al celui mai apropiat magazin Optiblu puteti folosi sistemul de cautare de pe site-ul nostru. Undeva aproape de zona in care locuiti, un magazin Optiblu va sta la dispozitie.
Modifica descrierea

Pareri despre "Optiblu - Nufarului" (2)

irina09amanda pe 30.10.2010 (15:05)

atitudinea angajatilor care este de laudat.preocuparea cu care vor ca clientii sa fie multumiti este nemaiponenita, nu merg pe principiul ca oricum vor cumpara clienti daca vor.dac anu Dzeu cu mila.

exista produse la care pretul e mai mare decat la restul magazinelor de profil

flory pe 19.11.2012 (10:41)

atitudinea angajatilor de pe republicii ,EXEMPLARA.

in schimb in Lotus Center,este exact invers,modul de abordare mizerabil ,ton ironic,lipsa documentarii despre produsele expuse si mai ales,grave greseli de exprimare!!!!!!!ceea ce n-ar trebui sa existe,la un angajat in comert.Preturile sunt mai mari,atat la produse,cat si la serviciile oferite,decat la concurenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Optiblu - Nufarului"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat