Deichmann - Galleria Shopping Center

4.4
8 voturi / 9 pareri
Adresa:
Str. Plaiesului, nr.2 Piatra Neamt
Telefon:
0233 20.61.10
Web:
http://www.deichmann-incaltaminte.ro
Modifica date de contact

Program "Deichmann - Galleria Shopping Center"

L-D: 10:00-22:00 Modifica programul

Descriere "Deichmann - Galleria Shopping Center"

Pantofi la moda, de o calitate buna si la un pret imbatabil. Cu acest principiu, Deichmann s-a pozitionat inconfundabil pe piata din Germania si în strainatate. Drumul catre succes nu este nici un secret: datorita numeroaselor filiale, cantitatile comandate sunt unice în aceasta bransa. Astfel rezulta avantaje de pret si efecte de sinergie, pe care Deichmann le acorda mai departe clientilor sai. Grupul Deichmann a vândut în 2009 peste 138 de milioane de perechi de pantofi în întreaga lume.
Modifica descrierea

Pareri despre "Deichmann - Galleria Shopping Center" (9)

calypsso pe 23.04.2010 (13:55)

Produse ieftine nemtesti de buna calitate,se merita sa cumperi lunar cate o pereche si sa nu iti para rau de produs,ai de unde iti alegi incaltaminte si eleganta si de servici si sport la preturi avantajoase.

zamfir_rodica pe 23.04.2010 (16:01)

Mie imi place...merge....marfa de buna calitate ............dar aduc parca prea putine perechi la un produs asa ca nu prea gasesti marimea potrivita

ranya1986 pe 26.04.2010 (14:12)

Produse de calitate pt toate varstele si in pas cu moda...Preturi chiar accesibile pt toti. Gasesti si incaltaminte de firma. E un magazin foarte bun, cu lucratori comerciali foarte dragutzi, in compania carora nu te simti stanjenit, sufocat, etc.

aadi pe 29.04.2010 (10:39)

Mi-a placut dintotdeauna incaltamintea de la Deichmann, imi place cand gasesc in cutia postala catalogul lor. In ceea ce priveste preturile, sunt bune, dar n-as spune nici chiar ca sunt accesibile tuturor... Oricum, categoric un vot pozitiv!

maria pe 18.05.2010 (22:56)

E un magazin primitor, cu personal amabil, politicos. Gasesti usor ce te intereseaza, produsele sunt in trend, preturile accesibile.
De asemeni, prezentarea incaltamintei impreuna cu poseta, esarfa, cureaua potrivita, da o nota de bun gust si atentie fata de client. Evident, in acest fel, produsele sunt puse in valoare si apoi, o sugestie este oricand binevenita.
M-am simtit bine la DEICHMANN!

Muller Annelise pe 31.05.2010 (16:23)

Magazinul frumos,vanzatoarele simpatice,cat despre sefa......... cu tot respectul,lasa de dorit. De ce se fac angajarile pe pile? De ce o femeie la 40 de ani care nu a avut experienta in comert a fost angajata? Ca e prietena sefei? ???????? De ce nu au fost chemate persoanele care au depus cv ul la interviu?

mustata.anca pe 16.09.2010 (14:50)

tot felul de accesorii dragute si utile pentru incaltaminte, sireturi de toate culorile, talpi cu blanita pentru iarna, esarfe...ceea ce nu gasesti in toate magazinele

aglomeratia din magazin :)) ( dar asta e de bine)

maximlidia pe 11.01.2011 (09:47)

produse variate
de buna calitate
preturi aceeptabile

Petronela pe 15.10.2014 (08:53)

Mi-a placut spatiul mare, aerisit, faptul ca te poti plimba cat vrei sa alegi, probezi ,cantaresti pana te decizi fara sa-ti sufle in ceafa vanzatoarele si sa iti fie jena sa ceri sa probezi a 3-a sau a 4-a pereche . Mi-a placut faptul ca intodeauna la casa cand platesti primesti sugestii si despre produsele de intretinere a incaltamintei fara sa se uite chioras la tine daca nu achizitionezi chiar atunci . Preturi ....aproximativ rezonabile.Modele frumoase, purtabile, elegante (.nu precum in magazinul Leonardo de vis-a-vis de unde sub pretul de aproximativ 200 lei efectiv nu ai ce alege, numai ciudatenii de modele, materiale si culori ). Ma bucur ca avem in Piatra Neamt acest magazin.

Preturi mari la incaltamintea pentru copii.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Deichmann - Galleria Shopping Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat