Don Nico

4.2
5 voturi / 2 pareri
Adresa:
Strada Mihail Kogalniceanu nr. 2 Piatra Neamt
Telefon:
0233 21.96.63
Web:
http://www.donnico.ro/
Email:
office@donnico.ro
Modifica date de contact

Program "Don Nico"

D-J : 09.00-24.00
V-S : 09.00-03.00 Modifica programul

Descriere "Don Nico"

Meniul propus de restaurantul Don Nico este unul international, destul de diversificat, capabil sa satisfaca gusturile oricarui client. In meniu gasesti o varietate de sortimente de preparate din carne, preparate de pizzerie, dar si o selectie din cele mai renumite vinuri romanesti.
Restaurantul Don Nico dispune de o capacitate de 100 locuri interioare si o terasa de 50 locuri, dotata cu cele mai confortabile scaune din oras. Fiind un local de dimensiuni medii avem posibilitatea organizarii unor petreceri mai restranse gen onomastica, majorat, intruniri intre prieteni sau alte petreceri cu caracter familial, cu posibilitatea rezervarii totale sau partiale a restaurantului.
Restaurantul dispune de facilitati moderne: aer conditionat, plasma TV de mari dimensiuni, internet wireless, iar de curand am initiat serviciul de livrari la domiciliu.
Daca te-am convins, si in speranta ca ne vei deveni si tu prieten, te invitam sa ne treci pragul la adresa Piata Mihail Kogalniceanu Nr. 2, sau sa navighezi in continuare pe site si sa-ti faci o rezervare sau o comanda online.
Modifica descrierea

Pareri despre "Don Nico" (2)

aadi pe 17.05.2010 (12:51)

De aici ne luam in general prajituri, care sunt mai ieftine decat in alte parti, si erau si foarte bune. Mi se pare, totusi, ca in ultimul timp nu mai sunt la fel.

Am cumparat si pizza de aici, si chiar ne-a placut. Din nou, preturile sunt mai mici, si tocmai de aceea nici nu ne asteptam la prea mult, dar chiar a fost buna de fiecare data.

narcis pe 10.07.2011 (23:40)

un restaurant super deasemenea si cofetaria.personalul este unul ce te primeste cu bratele deschise..App,programul este schimbat ;))

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Don Nico"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat