Restaurant Don Nico

3.0
1 vot / nicio parere
Adresa:
Piata Mihail Kogalniceanu nr. 2 Piatra Neamt
Web:
http://www.donnico.ro/
Modifica date de contact

Program "Restaurant Don Nico"

* Duminica-Joi: 10:00 - 23:30
* Vineri-Sambata: 10:00 - 03:00 Modifica programul

Descriere "Restaurant Don Nico"

Situat in inima orasului, la intersectia a doua dintre cele mai vechi artere comerciale, Restaurantul Don Nico este locul unde se imbina armonios maiestria si talentul bucatarilor cu pofta de mancare si flerul ospatarilor cu dorinta de distractie si entuziasmul clientilor.
Don Nico este locul unde s-a reusit realizarea unui mixt perfect intre bucataria exceptionala si atmosfera autentica de bar, intre calitatea produselor si pretul acestora, intre serviciile oferite si clientii nostri.
Don Nico este, mai intai de toate, un loc unde vii sa te distrezi pe cinste si apoi sa savurezi cu placere o mancare buna, fara sa te simti incomodat de atmosfera sobra degajata de eleganta unui restaurant clasic.
Nu suntem genul de restaurant in care apar postate pe usa de la intrare mesaje de genul "Avem dreptul de a ne selecta clientii" si nici nu dorim sa ne adresam unei anumite categorii de clienti, dar tindem si ne straduim sa facem pe oricine ne trece pragul sa revina cu placere ori de cate ori are ocazia.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Restaurant Don Nico"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat