White Lady

5.0
3 voturi / 2 pareri
Adresa:
Bulevardul Dacia Piatra Neamt
Telefon:
0233 22.14.72
Web:
http://www.whitelady.ro
Modifica date de contact

Descriere "White Lady"

Firma White Lady este unul dintre cei mai apreciaţi producători de rochii de mireasă pe plan naţional.
Pentru miresele cărora le va place stilul, eleganţa, calitatea broderiilor şi a materialelor folosite le mulţumim pentru alegerea facută.
Modifica descrierea

Pareri despre "White Lady" (2)

ione84 pe 12.05.2010 (14:36)

Buna,

Anul trecut am fost in cautarea rochiei perfecte pentru marele eveniment din viata mea. La recomandarea unor prietene am ajuns pana in Piatra Neamt la White Lady. Am vazut rochite superbe. Nici nu stiam pe care sa o incerc.
Dupa ce am probat cateva m-am hotarat la una .... cea care mi-a purtat noroc in ziua nuntii mele si care m-a facut sa ma simt ca o adevarata printesa.
Rochita a fost foarte comoda, am putut dansa toata noaptea fara nici un fel de problema si nu am intampinat dificultati de genul sa mi se destrame dantela sau sa raman fara bretea la corset.
Preturile nu sunt nici mici dar nici exagerate iar angajatele de acolo sunt foarte amabile si chiar incearca sa te ajute in gasirea rochiei perfecte.

Va recomnda acest magazin.

Cu drag,
Cristina

alice_cosma pe 10.09.2010 (16:35)

Este un magazin cu rochii de mireasa dragute. Modelele sunt pe stilul celor de la Agnes Toma, dar preturile sunt mai mici. Atelierul de creatie este tot in Piatra Neamt si daca vrei un model deosebit, se poate face pe comanda intr-un timp destul de scurt. Rochia pe care am purtat-o la nunta mea a fost o creatie White Lady si am fost mutumita de tot,si de serviciile lor si de raportul calitate-pret!

Va recomand acest magazin!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "White Lady"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat