Bijuteria Janine

5.0
2 voturi / 2 pareri
Adresa:
Strada Smeurei, numărul 54 Pitesti
Telefon:
0248 22.00.49
Web:
http://www.bijuteriajanine.ro
Modifica date de contact

Descriere "Bijuteria Janine"

Ca să străluceşti!

Istoria bijuteriilor este plină de simboluri şi semnificaţii. De aceea, bijuteria Janine îţi dezvăluie o lume în care fericirea înseamnă frumuseţe şi artă. La noi, găseşti bijuterii care îţi oferă garanţia autenticităţii,, fiind alegerea ideală într-o lume în care fiecare îşi caută identitatea şi încearcă să fie special. Pentru că detaliile fac diferenţa!

Noi cei de la Janine, ştim că bijuteriile sunt esenţa feminităţii şi a eleganţei depline.
Categorie: Magazine bijuterii
Modifica descrierea

Pareri despre "Bijuteria Janine" (2)

MELISSA33SORIN pe 30.03.2010 (18:26)

Una dintre cele mai placute locatii. Vanzatoarele au prestanta si nu te agaseaza(asta este problema mea cea mai mare). Preturile sunt foarte accesibile mergand pe premisa ca orice femeie are dreptul sa poarte o bijuterie. Nu sunt dependenta de shopping dar bijuteriile sunt cea mai buna nota de rafinament a unei femei. Chiar va recomand aceasta locatie mai ales k este usor de accesat! VA POOPIC!Melissa

desyre pe 01.04.2010 (11:43)

Bijuteria Janine - pentru cele care prefera aurul si pietrele pretioase. Aici gasesti diferite modele incat cu greu te hotarasti la una. Vanzatoarele sunt amabile, iti spun sincer daca iti sta bine sau nu. Chiar iti recomanda ele ceva si nu recomanda doar pe cele cu pret... mare. Eu prefer bijuteriile din aur si de cate ori am fost la Janine am plecat multumita. O locatie de nota 10 si este amplasata in centru orasului, este imposibil sa nu treci sa vezi ce au mai adus..

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Bijuteria Janine"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat