Club 32

3.4
6 voturi / 5 pareri
Adresa:
Str. Armand Calinescu, Nr. 32 Pitesti
Telefon:
0732 01.18.88
Web:
http://www.club32.ro
Email:
contact@club32.ro
Modifica date de contact

Descriere "Club 32"

Club 32 bar si pizza Pitesti inseamna o atmosfera placuta alaturi de prieteni, livrare pizza la domiciliu, probabil cea mai buna pizza din Pitesti.
Istoria Clubului 32 incepe in anul 1998 cand actualul imobil care a apartinut familiei Coculescu devine proprietatea companiei care a produs pitestenilor primul club privat din oras.

In acelasi an s-a trecut la reabilitarea cladirii printr-un proiect deconstructivist realizat de arhitectul Victor Dumitru. Localizarea Clubului 32 se afla in imediata vecinatate a unei cladiri de la inceputul secolului XX, monument de arhitectura care a apartinut familiei Brumea, vis-a-vis de casa in care s-a nascut Armand Calinescu (prim ministru al Romaniei in anul 1939).

In imediata apropiere se afla casa lui Rudolf Schweitzer-Cumpana, pictor pitestean ale carui lucrari decoreaza Palatul Regal al lui Carol al II-lea. In aceasta zona s-a aflat casa in care s-a nascut Maresalul Ion Antonescu si cladirea in care s-a nascut pictorul Costin Petrescu autor al Frescei Neamului de la Atheneul Roman.

Venind la Club 32 veti face o incursiune relaxanta in aerul unei epoci care reprezinta o parte din vechiul Pitesti pe care am hotarat sa-l promovam ca o alternativa la agresivitatea cu care ne sunt anulate valorile.
Categorii: Pizza, Cluburi si Baruri
Modifica descrierea

Pareri despre "Club 32" (5)

desyre pe 25.01.2010 (00:28)

Atunci cand te duci aici, ai grija unde iti lasi masina. Nu au parcare si ai sanse sa te trezesti fara ea. Preturile sunt cam maricele si chelneritele niste pustoaice care nu s-au realizat, inca.

myanya pe 17.03.2010 (21:19)

a ramas una din cele maivechi locatii din pitesti. mergeam aici in liceu si imi placea. acum nu s-a schmbat nimic. servirea e buna, pizza e ok

Roxanee pe 30.07.2010 (17:38)

Pana in ora 18.00 parcarea este interzisa pe straduta, dar dupa aceasta ora si in week-end poti parca fara probleme.

khryss79 pe 11.08.2010 (00:42)

Fidelizeaza clientii. Mare grija unde parchezi masina. In fata barului este interzis pana la orele 18. Chiar se ridica masinile. Imi pare bine ca de cateva luni au bagat si ei .. un scuter. Ajunge pizza la tine acum, nu tu la pizza.

Chelneritele sunt neindemanatice sau am auzit eu o zi mai proasta si le observam toate miscarile.
Nu imi place deloc cum este amenejat, nici cum este la interiot, nici cum este la exterior.

cristians13 pe 27.03.2011 (11:34)

pizza ok

nu ai loc de parcare

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Club 32"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat