Club Hush

4.3
5 voturi / 4 pareri
Adresa:
Strada Armand Calinescu , Nr. 9, vis-a-vis de Colegiul I.C. Bratianu Pitesti
Telefon:
0729 88.22.11, 0723 48.11.55, 0721 29.00.03
Web:
http://www.clubhush.ro/
Email:
clubhushpitesti@yahoo.com
Modifica date de contact

Descriere "Club Hush"

ClubHush a luat fiinta in 2006, cu scopul clar de a promova , in Pitesti, muzica de calitate.
De la ritmuri de jazz trecand prin clasicul blues si ajungand la rockul de toate genurile, orice iubitor al muzicii se poate regasi in fiecare seara de vineri, cand au loc concertele live.
In scopul promovarii tinerelor formaţii de rock ClubHush si-a deschis usile in serile de miercuri, pentru generatia tanara si nu numai.
Un alt lucru inedit pentru orasul Pitesti a fost promovarea conceptului de teatru de club si stand-up-comedy, concept apreciat peste asteptari de catre publicul clubului.
In celelalte seri au loc evenimente deosebite : proiecţii video cu concerte, in fiecare joi seara karaoke si sambata petreceri originale. Pentru iubitorii sportului la ClubHush se transmit in direct meciuri din Liga Campionilor si Campionatul intern, dar si curse de Formula 1.

Luni :
Proiectii
Marti:
Transmisii Sportive/ Proiectii / Teatru
Miercuri:
Transmisii Sportive/ Proiectii / Concerte Rock Live
Joi:
Karaoke
Vineri:
Concerte Live - Jazz, Blues, Rock
Sambata:
Party
Duminica:
Proiectii
Categorie: Cluburi si Baruri
Modifica descrierea

Pareri despre "Club Hush" (4)

desyre pe 25.01.2010 (00:27)

Asa cum scrie si in descriere, este un club unde muzica difera de la o seara la alta. Asa poti sa te duci in ce zi vrei. sa asculti genul rau de muzica preferat. De preferat e sa faci rezervare ca sunt slabe sanse sa gasesti o masa libera. Asta seara.. bineinteles.

mirela.tomacu pe 24.03.2010 (15:22)

Am fost la cateva concerte acolo. Este o atmosfera extraordinara, de care mi-era dor. Servirea este foarte buna, chelneritele sunt dragute si prompte, si cu smtul umorului:)
In plus, e singurul bar din Pitesti cu muzica live si atmosfera calda, fara fitze si alte asemenea prostii. Oricum, multa lume a aflat, ca-ti trebuie rezervare ca sa ai o masa la asemenea evenimente.
Bravo, dragilor! Ne trebuia asa ceva si in Pitesti.

modificat de mirela.tomacu pe 24.03.2010 (16:26)

dragusin_n pe 15.04.2010 (10:22)

imi aminteste de barurile din Bucuresti in care ma duceam in studentie, asa ca e pe lista barurilor in care prefer sa ies de cate ori am ocazia.

tantza_mama pe 06.01.2011 (12:30)

Este un loc unde poti sa petreci ore bune si distractia e la ea acasa. S-au mai facut cateva schimbari acolo. Imi place cum au reamenajat totul. Am stat in partea dreapta si ideea aceea cu balustrada, parca ma face sa ma simt "la etaj". De obicei in cluburi nu se serveste mancare. Ei au facut un meniu mic pentru sarbatori. Sa nu "mori" de foame ca seara e lungaaaa. Recunosc ca indiferent de ocazie, servesc o portie mare de papanasi. Sunt cei mai buni din tot orasul. Bravo lor.

- ar trebui sa angajeze un dj sau un mc, atmosfera ar fi mai placuta.
- sa fie mai bine aprovizionati, nu imi place sa mi se spuna: nu mai putem sa facem desertul X ca nu mai avem ...Y ingredient. Mi s-a intamplat, dar ii iert...

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Club Hush"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat