Leonardo - Euro Mall in Euromall Pitesti

4.0
6 voturi / 6 pareri
Adresa:
Calea Bucuresti nr. 36 Pitesti
Modifica date de contact

Descriere "Leonardo - Euro Mall"

O imagine "unicat", o prezenta in cele mai mari orase din Romania, Ungaria si Bulagaria si o larga gama de produse la preturi mai mult decat accesibile sunt doar trei dintre argumentele succesului firmei Leonardo. In cei 16 ani de prezenta pe piata de incaltaminte si accesorii, numele Leonardo s-a impus prin respectarea stanardelor calitatii in cele mai mici detalii. Desi initial Leonardo a fost implicat in activitati de import-export si distributie in domeniul incaltamintei inca din 1990, abia in 1994, in conjuctura unei piete imature, Leonardo deschidea primul magazin specializat in comercializarea incaltamintei, in Oradea.
Unul dintre atuurile numelui Leonardo este calitatea produselor de incaltaminte si de marochinarie, garantata prin colaborarea cu cei mai prestigiosi producatori din Europa, in special din Italia si Germania, dar si cu cei mai reprezentativi producatori autohtoni. Toate sortimentele de incaltaminte urmaresc ultimele tendinte din moda internationala, indiferent ca este vorba despre produse destinate femeilor, barbatilor sau copiilor.
Modifica descrierea

Pareri despre "Leonardo - Euro Mall" (6)

simonagabriela pe 24.04.2010 (16:14)

Am fost si eu pe aici cu cateva prietene acum o saptamana,mai mult din curiozitate.Auzisem ca e cam scumpa incaltamintea aici,dar am vrut sa ma conving.Super tari toate modelele de pantofi si sandalute,pur si simplu m-au lasat cu gura cascata,iar cat despre preturi,nu mi s-au parut extraordinar de scumpe,iti cumperi pantofi super ok la 150-200 Ron...Iar la incaltamintea de iarna este super reducere.Mi-am luat ghetute cu 40 de ron...Cat de curand am sa ma mai duc pe acolo sa-mi achizitionez o pereche de pantofi sau sandalute,ca tot vine vara:*::*

modificat de simonagabriela pe 24.04.2010 (16:15)

denisstefan pe 26.04.2010 (14:11)

preturi destul de mici in comparatie cu alte maganine ale lantului de magazine leonardo...reduceri la majoritatea incaltamintelor si multe lucruri bune

desyre pe 27.04.2010 (10:25)

Acum 2 saptamani am cautat prin multe magazine o pereche de pantofi si in ultimul magazin in care am intrat a fost Leonardo - Euro Mall, si sper surprinderea mea, cand credeam ca nu o sa imi gasesc nimic, am gasit, chiar doua. Angajatele, cam putine la cat de mare este magazinul si am stat ceva pana am putut sa vorbesc cu cineva sa imi aduca si perechea, dar amabile. Pretul unul accesibil si .. acum sa vedem si cat ma tin. Oricum, daca viitoare, nu voi mai lasa acest magazin la sfarsitul listei.

anda70 pe 28.04.2010 (00:39)

imi plac toate magazinele Leonardo,in special cel din Mall,mi s-a parut ca au reduceri mai mari.Imi place locatia acestui magazin si apreciez amabilitatea personalului.Am sa revin de cate ori voi avea nevoie de incaltaminte.

MARIALUISA pe 28.04.2010 (20:43)

Sincer eu sunt incantata de Magazinele Leonardo.Au marfa de calitate,au modele care mai de care mai misto si ai de unde alege.Si inca ceva gasesti si marimi .Pentru ca eu una "traiesc pe picior mare''si e o mare aventura atunci cand imi caut ceva de incaltat.
Eu sunt multumita de magazinul Leonardo din Euro-Mall e bine pozitionat,e suficient de mare si preturile sunt accesibile.

tynayyy pe 09.10.2011 (21:50)

de cand au aparut in pitesti, sunt client fidel, ador modele chic si mereu la moda, preturile accesibile, perioada reducerilor

este putin cam greu de ajuns la euromall

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Leonardo - Euro Mall"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat