Leonardo

3.3
3 voturi / 5 pareri
Adresa:
Str. Victoriei Pitesti
Modifica date de contact

Descriere "Leonardo"

O imagine "unicat", o prezenta in cele mai mari orase din Romania, Ungaria si Bulagaria si o larga gama de produse la preturi mai mult decat accesibile sunt doar trei dintre argumentele succesului firmei Leonardo. In cei 16 ani de prezenta pe piata de incaltaminte si accesorii, numele Leonardo s-a impus prin respectarea stanardelor calitatii in cele mai mici detalii. Desi initial Leonardo a fost implicat in activitati de import-export si distributie in domeniul incaltamintei inca din 1990, abia in 1994, in conjuctura unei piete imature, Leonardo deschidea primul magazin specializat in comercializarea incaltamintei, in Oradea.
Unul dintre atuurile numelui Leonardo este calitatea produselor de incaltaminte si de marochinarie, garantata prin colaborarea cu cei mai prestigiosi producatori din Europa, in special din Italia si Germania, dar si cu cei mai reprezentativi producatori autohtoni. Toate sortimentele de incaltaminte urmaresc ultimele tendinte din moda internationala, indiferent ca este vorba despre produse destinate femeilor, barbatilor sau copiilor.
Modifica descrierea

Pareri despre "Leonardo" (5)

ptudor pe 26.04.2010 (18:41)

Am cumparat sambata o pereche de pantofi de la magazinul din centrul orasului si desi sunt de acord ca era weekend sunt revoltata de comportamentul vanzatoarelor. Am probat perechea de pantofi de la raft si am cerut unei vanzatoare aflata in conversatie cu casiera sa -mi aduca o pereche sa o cumpar. Vizibil deranjata, s-a miscat in reluare iar dupa cateva minute de asteptare a venit cu aceesi pereche spunandu-mi ca este ultima si mi-a intins o cutie cu un capac mai mic. Pentru ca ma grabeam am dus-o personal la casa de marcat unde evident am intrerupt conversatia coconversatia a trei vanzati

anda70 pe 28.04.2010 (00:49)

Imi plac magazinele Leonardo si faptul ca au multe produse pentru toate gusturile si buzunarele,dar acest magazin mi se pare cam mic pentru numarul produselor,este inghesuit,gentile sunt aruncate una peste alta.Vanzatoarele nu prea le gasesti cand ai nevoie.

ANA pe 07.07.2010 (01:27)

nu le gasesti pe vanzatoare pentru ca au ramas putine

ANA pe 07.07.2010 (01:32)

imi pare rau sa aud asa ceva,imi e rusine ca sunt colega cu ele ,lucrez de atata timp,intotdeauna am o mare satisfactie cand vad clientii multumiti de cum i-am abordat si de cum i-am servit,nu toata lumea e perfecta nici noi vanzatoarele ,nici clientii,am patit-o de multe ori,ca cat eram mai draguta cu atat mi se vorbea mai urat ,era client deci trebuia sa-l respect deci nu aveam sa mor daca se purta urat cu mine ...lumea e din ce in ce mai rea

aaldeex pe 10.01.2011 (16:08)

Leonardo este un magazin foarte bun de incaltaminte.Aici gasesti de la papuci de casa la ghete de munte sau pantof elegant.Nu degeaba este cunoscut si au foarte multi clienti. Au si preturi destul de bune.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Leonardo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat