Lotto - Euro Mall in Euromall Pitesti

4.6
3 voturi / 3 pareri
Adresa:
Calea Bucuresti NR 36, Zona Podul Viilor, Euromall, Etaj 1 Pitesti
Telefon:
0248 25.71.13
Web:
http://www.lottosport.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Lotto - Euro Mall"

In Romania, istoria Lotto incepe in 1995, an in care a fost infiintata si compania. Incepand cu anul 2000, Lotto Sport Romania in colaborare cu Lotto Sport Italia sponsorizeaza echipa de fotbal Dinamo Bucuresti, oferindu-le jucatorilor echipamente complete de joc, de prezentare si de antrenament, toate acestea fiind special concepute pentru jucatorii echipei Dinamo.

In 2001, Lotto devine oficial sponsor tehnic pentru Gala Hagi prin semnarea acordului de sponsorizare. Meciul de retragere al marelui fotbalist Gheorghe Hagi a fost si este considerat cel mai important eveniment sportiv al anului.
Categorie: Echipament sportiv
Modifica descrierea

Pareri despre "Lotto - Euro Mall" (3)

petre52 pe 19.01.2010 (23:53)

Lotto este marca mea preferata,iar in acest magazin gasesc tot ce ma intereseaza,au stocurile complete si un personal foarte amabil,de cate ori ai nevoie de un sfat te ajuta.Pe mine reusesc sa ma convinga de fiecare data sa cumpar cate ceva.

modificat de petre52 pe 20.01.2010 (00:11)

honku_viky pe 24.03.2010 (09:01)

Magazinul Lotto este preferatul sotului meu chiar daca de foarte multe ori eu ii cumpar hainele deoarece el este intotdeuna in criza de timp.Vanzatorii sunt foarte draguti si daca exista vreo problema de genul articolul pe care l-am cumparat este prea mare sau prea mic de sotul meu a doua zi il pot schimba.

andreea_21_2007 pe 24.03.2010 (13:09)

De la lotto imi place sa cumpar tot ce inseamna echipament sportiv pentru jogging cu fetele, plimbare in aer liber sau un meci de tenis. au produse de buna calitate si sunt multumita de ele. De asemenea, pot sa achizitionez rachete pentru tenis sau alte " accesorii " pentru sporturi cu prietenii. Preturile sunt uneori exagerate, dar atunci cand vreau sa fac un cadou prietenelor/prietenului merita alegerea ! Pentru ca ne place sportul e un magazin pe gustul nostru.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Lotto - Euro Mall"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat