Medical Tours Company

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Smeurei, nr. 58, 110046 Pitesti, Arges, Romania Pitesti
Telefon:
0730 03.04.00
Web:
http://www.medicaltours.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Medical Tours Company"

"Thinking outside the box" - aceasta sintagma a fost cunoscuta inca din anii 60-70 in USA, in domeniul managementului si reprezinta rezolvarea unei probleme altfel decat conventional. Paradoxal sau nu aceasta este filozofia de functionare a MTC, iar conventionalul aici nu este decat sistemul medical romanesc, invechit si ineficient, dar care se gaseste, din pacate, in proportie de 90% la clinicile dentare romanesti.

Fiind rezultatul, unei echipe, a carei constructii a inceput in 2004, MTC reprezinta o companie care nu face nici un compromis atunci cand este vorba de calitatea serviciului stomatologic.

Pasiunea pentru aceasta profesie ne da posibilitatea de a imbina utilul cu placutul intr-un mod inedit. Dotarea si amenajarea clinicii dentare, nu sunt decat un mijloc de a obtine maximul de eficienta a unei echipe exemplar instruta. MTC pune capitalul uman si capacitataea acestuia inaintea tuturor dotarilor medicale. Desi este cea mai moderna clinica dentara din Arges, punctul forte il reprezinta profesionalitatea personalului medical, care a fost selectionat si instruit cu foarte mare atentie.

MTC se adreseaza doar acelor persoane care sunt deschise la educatia medicala si care constientizeaza necesitatea colaborarii bilaterale (pacient-personal medical) pentru obtinerea si mentinerea unui produs rezultat in urma serviciului medical.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Medical Tours Company"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat