Meli Melo - Euromall in Euromall Pitesti

4.2
8 voturi / 10 pareri
Adresa:
Str. Bucureşti nr. 35, Zona Podul Viilor Pitesti
Web:
http://www.melimeloparis.ro/
Modifica date de contact

Program "Meli Melo - Euromall"

L-D: 09.30 - 22.00 Modifica programul

Descriere "Meli Melo - Euromall"

Shoppingul reprezinta cea mai buna solutie pentru a ne deconecta dupa o zi incarcata la birou sau pentru a scapa de atmosfera mohorata de afara. Ce alta terapie sa fie mai potrivita oare pentru noi, decat una care ne permite sa cumparam o multime de bijuterii si accesorii colorate si pline de viata? In magazinul online Meli Melo – Paris gasim toate produsele de care avem nevoie pentru a ne relaxa... chiar si pentru cinci minute in pauza de masa.
Modifica descrierea

Pareri despre "Meli Melo - Euromall" (10)

carmen1968 pe 12.01.2010 (14:03)

Imi place foarte mult sa merg in acest magazin, pentru ca este foarte bine aprovizionat. Bijuteriile care se gasesc aici sunt superbe, si pentru toate buzunarele. Au o variatie foarte mare de culori, poti sa iti gasesti absolut orice accesoriu ai nevoie, functie de ocazie, sau tinuta vestimentara. Felicitari.

Gabymartie pe 21.01.2010 (00:10)

Ador accesorile si bijuteriile Meli Melo.Sunt foarte moderne si potrivite pentru toate varstele.Au preturi pentru toate buzunarele si promotii incredibile.Am gasit de curand produse la preturi asa de mici ca nu mi-a venit sa cred.

desyre pe 25.01.2010 (00:04)

Din pacate nu este un magazin pe care il vizitez prea des. Vanzatoarele sunt insistente, prodsele sunt chinezisme (dupa parerea mea) si faptul ca am citit ca produsele sunt aduse din China si sunt schimbate etichetele. Numai cand nu gasesc ceea ce caut, intru aici.

simonatudose pe 26.03.2010 (22:25)

De cand s-a desfiintat magazinul din centrul Auchan, vin la magazinul din Mall. Imi plac foarte mult toate accesoriile, le-as cumpara pe toate daca as avea bani....

modificat de simonatudose pe 26.03.2010 (22:30)

mirela.tomacu pe 27.03.2010 (14:06)

Meli Melo ofera GABLONTURI, nu bijuterii; accesorii de calitate sub medie, la preturi cam maricele, ce-i drept. Daca insisti doar, poate gasesti ceva interesant pe acolo, dar mai mult in domeniul accesoriilor, nu la bijuterii. Eu am luat martisoare ultima data, niste brose dragute.

marila pe 28.03.2010 (22:52)

Nu imi amintesc sa fi avut ceva in plus fata de celelalte magazile de la aceeasi firma, in schimb nu m-a mai intampinat nimeni (bine ati venit la Meli Melo) - mai mult ca sigur am vazut ceva posete dragute sau portofele si ultima data can am vizitat magazinul mi-am si luat o sepcuta super draguta care se afla la o super oferta.
Da chiar, in general am gasit oferte bune la ei!

tuandreea pe 31.03.2010 (14:15)

Vizitez frecvent magazinul Meli-Melo din cadrul Euromall. Pot spune ca au o gama variata de bijuterii, de la cele "Fantezie" pana la bijuterii din aur si iti gasesti ceea ce ai nevoie cu usurinta deoarece sunt foarte bine aranjate iar personalul angajat este unul interesat sa imi satisfaca nevoile. Si preturile sunt de asemenea accesibile magazinele Meli-Melo oferind reduceri in fiecare sezon. Calitatea acestora este una superioara la unele dintre acestea oferind si garantie (ex.ceasuri).

anda70 pe 01.04.2010 (01:07)

Meli Melo este magazinul meu preferat de bijuterii.Imi plac foarte mult accesoriile colorate si bijuteriile de toate marimile si pentru toate gusturile pe care le gasesc aici.Apreciez si fetele foarte dragute care te servesc mereu cu zambetul pe buze si promotile pe care le au tot timpul cu toate ca si asa au preturi mici.

alexiaminca pe 14.08.2010 (14:31)

au diverse accesorii sofisticate, colorate cam atat de bn despre ei.

urasc sa intru acolo desi poate mi-as dorii sa cumpar ceva de acolo preturile sunt exagerate. O clama foarte mica de par m-a costat 2lei, prea mult pentru acel produs. si cred k era cel mai ieftin produs de acolo in rest preturile sunt foarte piperate. Si asta nu e singurul defect cel mai enrvant aeste atunci cand vazatoarele te hartuiesc pur si simplu prin replicile lor tampite si te urmaresc in tot magazinul vorbindu-ti neincetat in ureche , nu poti sa privesti nimik pana nu sar ele pe tine, ingrozitor

janet pe 09.09.2011 (11:27)

Sunt multe obiecte dragute.

Calitate nu exista la gablonturi (se innegresc, se rup, atat cele din metal cat si cele din plastic, la fel si inchizatorile lor), preturile sunt mari pt calitatea lor. Ar trebui sa luati masuri. Nu aveti idee cum? Pai, ori preturi mici, ori calitate

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Meli Melo - Euromall"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat