Miniblu - Euromall in Euromall Pitesti

4.9
8 voturi / 7 pareri
Adresa:
Calea Bucuresti nr.36, et. 1, mag 227-229 Pitesti
Telefon:
0248 25.71.98
Web:
http://www.miniblu.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Miniblu - Euromall"

Miniblu este primul si cel mai mare lant de magazine de pe piata din Romania, cu produse pentru bebelusi si copii pana la 8 ani, operand in prezent 20 magazine. Magazinele Miniblu sunt luminoase si spatioase, consultantii de vanzari sunt foarte bine instruiti si pot da sfaturi in ceeea ce priveste achizitionarea produselor oferind un mediu placut pentru cumparaturi.

Reteaua Miniblu este distribuitor exclusiv pentru renumite marci internationale dedicate universului copiilor: ORCHESTRA, STERNTALER, MAXI COSI, QUINNY, STOKKE, RECARO, LAMAZE, K’S KIDS. Pe langa acestea, sunt oferite si produse realizate sub marca proprie Miniblu, produse ce respecta standardele de calitate la cele mai bune preturi: carucioare, scaune de masa, tarcuri, colectii complete de hainute pentru toate sezoanele.
Modifica descrierea

Pareri despre "Miniblu - Euromall" (7)

denissa00 pe 11.01.2010 (20:26)

Miniblu are numai haine de calitate si foarte interesante ca design.
Locatia in Euromall il face usor de gasit.
Recent i-am achizitionat copilului de acolo un trening si doua tricouri animate.
Am ramas surprinsa cand am ajuns acasa si am descoperit ca un tricou avea un defect la maneca:(,insa am fost a doua zi la ei la magazin si l-au schimbat imediat.M-au surprins placut ,si au dat dovada de seriozitate.
Cred ca fiecare brand care se respecta trebuie sa isi castige clienti prin corectitudine ,iar Miniblu a dat dovada de acest lucru.

gepiza pe 15.01.2010 (18:03)

Aici se gasesc produse de calitate de la hainute pana la jucarii.E un magazin foarte cautat de cine doreste produse de calitate.Fiind amplasat in EuroMall e foarte usor de gasit.

oandree pe 25.01.2010 (00:00)

Un magazin minunat pentru copii si foarte bine aprovizionat. Am card de fidelitate si perioada promotiilor este bine venita mereu, mai ales ca ma anunta din timp pe mail de reduceri. Am cumparat multe produse de aici, dar cel mai folositor ne este sacaunul de masina pentru cel mic, desi mai nou vrea sa stea numai langa tati in fata!

honku_viky pe 24.03.2010 (08:57)

Am fost de nenumarate ori in acest magazin de cand amm in viata mea un mic printisor in varsta de 6 luni.De aici i-am achizitionat carucior,leagan si foarte multe hainute.Vanzatoarele sunt foarte dragute si dornice sa te ajute.

mirela.tomacu pe 25.03.2010 (13:44)

Magazinul Mini Blu are avantajul de a dispune de un spatiu generos, in care pot expune o foarte mare varietate de hainute, jucarii si alte obiecte necesare copiilor.
De aici am luat inca inainte de nasterea copilului cam tot ce ne trebuia. Hainutele au preturi cam maricele, dar calitatea este buna. Cand sunt reduceri e super ok. Ah, si vanzatoarele sunt foarte dragute :)

anda70 pe 26.02.2011 (23:37)

La Miniblu intotdeauna am gasit hainute de calitate si foarte frumoase.Preturile sunt acceptabile,produsele au un foarte bun raport calitate-pret.Vanzatoarele sunt foarte amabile, te ajuta oricand cu un sfat competent si sunt rabdatoare cu copiii.Noua ne place foarte mult si decorul magazinului si datorita acestor motive suntem clienti fideli Minublu.

cocoaly pe 27.03.2011 (13:24)

La Miniblu ? In tot deauna gasesti ane de clitate si orinale? Foarte bune rezistente , Pret convenabil ?

Nu comentez ?

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Miniblu - Euromall"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat