Tlh.ro

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Pasaj SCARILOR, Nr. 2, Bloc 18, Scara C, Ap. 1, Pitesti-ARGES , 110231 Pitesti
Telefon:
021 207.47.11
Fax:
0348 81.52.34
Web:
http://www.tlh.ro/...
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Tlh.ro"

Luni - Vineri 09:00 - 18:00 Modifica programul

Descriere "Tlh.ro"

Top Level Hosting este o companie de hosting cu o atitudine diferita. Ne dorim si reusim sa fim profesionisti, activi si mereu aproape de clientii nostri. Oferim servicii de gazduire site in Romania, intr-un mediu profesionist si optim pentru performanta.

Top Level Hosting detine servere proprii, securizate si monitorizate 24/7 de catre echipa noastra. Serverele beneficiaza de conexiuni la internet cu viteze superioare, toate conturile de gazduire web fiind monitorizate prin softuri moderne pentru a preveni dereglari din anumite erori ale site-urilor. Toate serverele noastre se gasesc in Romania, intr-un datacenter modern cu un personal profesionist si experimentat. Astfel putem oferi viteze foarte mari de acces la site, atat din interiorul Romaniei si al Europei, cat si vizitatorilor din SUA. Acces rapid la site din toate retelele romanesti : Click Net / Romtelecom , RDS , UPC si distribuitorii locali ai acestora.

In privinta stabilitatii conturilor de gazduire web oferim un uptime de peste 99.9%, necesar fiecarui business cu prezenta online, indiferent de sfera de activitate. Ne mandrim cu stabilitatea, viteza si suportul oferit fiecarui client in parte, indiferent de numarul sau de marimea conturilor de gazduire.
Categorie: Cursuri IT
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Tlh.ro"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat