BSB - Winmarkt Grand Center in Winmarkt Omnia Ploiesti

3.5
4 voturi / 5 pareri
Adresa:
Bulevardul Republicii nr. 17-25 Ploiesti
Telefon:
0244 59.53.25
Web:
http://www.bsbfashion.com/...
Modifica date de contact

Descriere "BSB - Winmarkt Grand Center"

BSB – companie de varf in domeniul modei feminine - este prezent pe piata romaneasca de 2 ani si de atunci a dezvoltat si inaugurat o retea de 13 magazine de top in 10 orase: Bucuresti, Cluj, Iasi, Galati, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Sibiu, Ramnicu Valcea si Pitesti. BSB SA a fost infiintata in Grecia de Vassilios si Sophia Bitharas in 1980 ca societate producatoare de imbracaminte pentru femei, devenind dupa mai bine de 30 de ani de existenta un producator de top in domeniu si o societate care detine o retea internationala de 80 magazine, oferind imbracaminte, accesorii si produse complementare. Linia premium din Colectia BSB cu produsele ei chic , rochii elegante pentru cocktail uri sau seri ,costume elegante si un sortiment izbitor de accesorii si incaltaminte iti va accentua garantat stilul personal si stralucirea naturala . Daca esti intr o dispozitie comoda ,linia de jeans cool BSB te va incita sigur cu tricourile funcky, pantalonii cargo, precum si linia faimoasa de jeans care combina design uri fabuloase cu tratamente speciale ale materialelor precum si renumita potrivire a hainelor ! Hainele BSB imbraca femeia moderna, puternica pentru orice moment al zilei. Magazinul BSB va asteapta cu o colectie in permanenta schimbare pentru a va putea oferi in orice moment o solutie vestimentara satisfacatoare. In oricare din magazinele BSB, este sigur ca vei gasi acele produse care se potrivesc cel mai bine stilului si personalitatii tale unice………sau spus cu alte cuvinte…….”ESENTA TA” (POINT OF YOU)
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Pareri despre "BSB - Winmarkt Grand Center" (5)

carmen pe 08.05.2010 (19:20)

am lucrat 2 ani si jumatate in acest magazin .sunt haine frumoase.moderne.dar foarte scumpe pentru a fi accesate de toate femeile(poate doar la reduceri)iar cateodata materialul lasa de dorit dar cu toate astea am avut vanzare si chiar rezista pe piata; va doresc bafta_la toata echipa bsb ploiesti va pup NOTA ESTE PENTRU FETELE CARE LUCREAZA NU PENTRU SEFA

cristina dumitrescu pe 03.06.2010 (18:11)

hainele sunt senzationale dar foarte scumpe . imi achizitionez haine numai la reduceri .ar fi bine daca sefii ar citi acest mesaj.totusi suntem in romania. am cumparat haine si din strainatate ,acolo sunt salariile mult mai mari decat ale noastre dar preturile sunt cu mult mai mici.

popescu maria pe 29.09.2011 (13:13)

super hainele. calitate buna dar se poate si mai buna (unele materiale) . imi place ca hainele sunt moderne, desi ptr toate varstele . in plus sunt mereu promotii si colectii noi. felicitari

unele vanzatoare nu sunt destul de amabile si grijulii cu noi, clientii. de ex. este o fata acolo alice , parca, mi s-a parut ca a fost cam aroganta. poate a fost o impresie gresita sau o fi incepatoare.

denisa pe 31.01.2012 (15:20)

vanzatoarele ffff dragute si nu sunt agasante, rar gasesti personal asa in magazine.

vizireanu iuliana pe 07.09.2012 (13:45)

super haine,imi plac foarte mult,iar personalul,fara cuvinte.bravo!!!!!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "BSB - Winmarkt Grand Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat