Clinica Elit Medical

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
str. Vasile Lupu, nr. 2, bloc 32 EF, Parter [Piata Eroilor , vizavi de Catedrala "Sf. Ioan Botezatorul"] Ploiesti
Telefon:
0244 59.50.38, 0751 01.34.85
Web:
http://www.elitmedical.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Clinica Elit Medical"

Elit Medical va face cunoscut ca:

* pentru efectuarea de analize medicale nu este necesara programare. Recoltarea probelor se face in ordinea sosirii in clinica in intervalul 7.00 - 12.00.
* recoltarea probelor pina la ora 12, da posibilitatea obtinerii rezultatelor in intervalul de timp de la recoltare specificat in lista de analize la rubrica servicii oferite. Conform datelor tehnice de prelucrare cel mai des rezultatele se obtin in 24 - 48 ore de la recoltare.
* Rezultatele obtinute la ecografii, EKG se furnizeaza pe loc cu interpretare diagnostica.


Dotarea tehnica a clinicii noastre include aparatura de ultima generatie (ecograf My Lab 30 CV, EKG P8000 Power- Esaote, Italia) , mobilier medical si utilare tehnica –Fazzini, Italia, precum si colaborarea cu laboratoarele de analize medicale Med-As, Bucuresti.

Ecograful MyLab 30CV, ultima generatie al companiei Esaote, lider in sfera sonografiei este capabil sa satisfaca prin performantele sale tehnice orice cerinta diagnostica in sferele cardiovascular, abdominal, obstretica-ginecologie cu posibilitate de acoperire a mult mai multor campuri diagnostice cu ajutorul celor 41 de sonde capabile de a fi conectate la ecograf.

Pachetul sonde de investigatie- licente soft de analiza face din ecograful MyLab 30CV un real laborator cardiovascular pentru adulti si copii.

Ecografia vasculara Doppler este o investigatie de cea mai inalta performanta in diagnosticul bolilor venoase si efectelor aterosclerozei. Pe langa fidelitatea anatomica mare, aparatul permite obtinerea imaginilor panoramice, necesare medicului chirurg pentru planning-ul operator.

Modulul Ob-gyn permite diagnosticul corect in sfera obstetrica-ginecologie si realizeaza o monitorizare fidela a dezvoltarii fatului, descoperirea celei mai mici probleme in evolutia fatului de la stadiul de embrion pana la momentul nasterii cu obtinerea oricaror masuratori antropometrice si analiza structurii si functiei organelor, vaselor, tesuturilor in formare.

Datorita primului sistem compact de soft de management de date si stocare MyLab 30CV ofera o solutie rapida si usoara de stocare de date si imagini. Noul port USB drive memory stick este o modalitate usoara de a stoca examinarile pacientilor.

Redarea informatiilor sub forma de imagine-poza sau imagini AVI sau BMP realizeaza o arhivare avansata in domeniul managementului datelor pacientilor.

Ecograful MyLab justifica pe deplin locul privilegiat pe care il ocupa examinarea ecografica astazi, atat prin precizie si eleganta, dar mai ales prin accesibilitate, eficienta, rapiditate, fara a fecta structurile organismului uman.
Contact
Informatii Utile
Noutati
Link-uri
Furnizor Casa de Asigurari Prahova
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Clinica Elit Medical"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat