Gradinita Nr. 5

0.0
0 voturi / 4 pareri
Adresa:
Strada Patriei nr. 3 Ploiesti
Telefon:
0244 12.39.84
Modifica date de contact

Descriere "Gradinita Nr. 5"

Categorie: Gradinite
Modifica descrierea

Pareri despre "Gradinita Nr. 5" (4)

ana pe 15.09.2010 (15:16)

nimicccc

obraznicia educatoarelor.....la inscrierea copilului nu specifica nimeni ca nu exista grupe ci stau la gramada spre exemplu fetita mea de 4 ani este la grupa pregatitoare, alta chestie un copil de 4 ani intra la ora 13 la gradinita?????cand aia e ora de somn la orice copil pe lumea asta????si multe altele........

roxy pe 22.11.2010 (13:10)

Gradinita e ok,dar TANASE CONSTANTA, transferata de curand e nascuta cu cearta-n sange.

perfect de-acord cu tine.de curand s-a mutat una constanta tanase, care e o mare scandalagioaica, mereu pusa pe cearta, n-are grija de copii, e barfitoare si cu nervii la pamant. Cred ca e dusa cu capu'.Nustiu cum de o mai primeste sa practice meseria asta.A fost la gradinita 33 si nu stia cum sa scape de ea de-acolo.se certa cu toata lumea.vai de capu' ei.nu mi-as da copilu' pe mana ei.cand era la grad. 33 a spus unui copil"ai venit cu mana goala din vacanta". sa va feriti de ea.

irina pe 08.12.2010 (07:24)

nimic

o cunosc si eu pe tanase constanta, e o mare ... tine cont de ce cadouri primeste si in functie de asta are grija de copii.tipa la ei, ii sperie, eu mi-am mutat copilul de-acolo.nu-i lasa sa se duca la toaleta decat cu program.zici ca sunt in armata....eee daca ii dai ceva mita..poate-i lasa.

Florescu Adina pe 17.04.2013 (16:29)

Buna ziua . nu sunt de acord cu voi pentru ca eu am avut 3 generatii de copii care au fost crescuti la gradinita 33 si aceasta doamna Tanase Constanta mi-a educat copii intr-o masura foarte buna , nu i-a certat nu i-a batut i-a educat cel mai bine si in general e un om extraordinar de bun .

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Gradinita Nr. 5"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat