Jolidon - Centrul Comercial Omnia in Winmarkt Omnia Ploiesti

3.9
14 voturi / 12 pareri
Adresa:
Bulevardul Republicii nr. 15 , etaj 1 Ploiesti
Telefon:
0244 52.54.41
Web:
http://www.jolidon.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Jolidon - Centrul Comercial Omnia"

Jolidon este o companie producătoare de lenjerie şi costume de baie din România. Compania a fost înfiinţată în 1993 la Cluj-Napoca.
Secretul succesului Jolidon? Respectul pentru client, ambiţia, încrederea în forţele proprii, dorinţa de a demonstra că şi în România se poate face modă de calitate, cu o echipă tânără, entuziastă şi cu înalte valori profesionale.
Modifica descrierea

Pareri despre "Jolidon - Centrul Comercial Omnia" (12)

alisoniaaa pe 11.01.2010 (14:28)

unul din magazinele preferate in materie de lenjerie . Produse de calitate, preturi nu foarte mari, in comaparatie cu alte firme, magazin micut dar interesant

oanar02 pe 13.01.2010 (13:56)

Jolidon a promovat un spirit distinctiv: originalitate, inovatie si calitate impecabila. Romantic, sarmant, lejer sau sofisticat stilul Jolidon ofera un mix exceptional, unic si accesibil, dand fiecarei femei posibilitatea de a se reinventa.
Sunt cei mai tari si daca vrei lenjerie de calitate acolo este locul ideal.

karlapisi pe 17.01.2010 (01:28)

Hmmm, cand vine vorba de magazinul jolidon intotdeauna imi da o stare de visare, datorita lenjeriei intime de calitate, care pe langa comoditate te face sa te simti o femeie foarte speciala si iti da incredere in tine, de asemenea pentru nopti sperciale,Jolidon este langa mine oferindu-mi mereu ceva surprinzator.

crysaot pe 17.01.2010 (17:49)

unul din magazinele mele preferate,sunt de calitate si am cateva lucruri de la ei,sunt multumita

oana_zamfir pe 17.03.2010 (17:50)

Jolidon a promovat un spirit distinctiv: originalitate, inovatie si calitate impecabila. Romantic, sarmant, lejer sau sofisticat stilul Jolidon ofera un mix exceptional, unic si accesibil, dand fiecarei femei posibilitatea de a se reinventa.
Sunt cei mai tari si daca vrei lenjerie de calitate acolo este locul ideal.

dany_bubu pe 22.03.2010 (12:47)

Centrul comercial Omnia din ploiesti este un loc in care chiar te poti relaxa,fie la cumparaturi,fie ca vrei sa iesi la o cafea cu prietenele.Preturile sunt accesibile si cred ca fiecare isi poate gasi ceea ce cauta incepand de la accesorii pana la haine in trend si multe alte obiecte(portelanuri,statuete,etc).Ma bucur ca exista in ploiesti un astefl de spatiu comercial si sa nu uitam ca nu este destinat numai fetelor ci si baietilor si persoanelor de toate varstele.

lauravasilescu pe 19.06.2010 (12:14)

Am fost de multe ori la jolidon insa nu pot sa spun ca am aceeasi parere buna despre acest magazin ca toata lumea, Preturile nu mi se par deloc mici pentru calitatea pe care o ofera. Nu gasesc niciodata acolo ceea ce caut (un banal sutien cu bretele detasabile care sa nu fie crem si eventual sa aiba un model dragut la cei 50lei cat costa). Desi rochitele si multe sutiene si costumase din magazin sunt foarte dragute au un pret extrem de mare.

HECTORPARIS pe 20.06.2010 (14:24)

Sunt o clienta fidela a marcii Jolidon, iar in acest magazin intru deseori. Au lenjerie draguta, comoda, de calitate, perfecta pentru mine. Sunt foarte incantata de achizitiile facute din aceasta locatie, nu in ultimul rand de raportul calitate-pret. Intrati si voi!

Alexandra pe 21.06.2010 (00:49)

Imi place mult de tot magazinul Jolidon, intotdeauna gasesti cea mai buna lenejrie intima. De asemenea, au o gama variata si de lenjerie sexy dar si comoda de zi cu zi. Si mai ador la acest magazin faptul ca se adreseaza tuturor categoriilor de femei, nu doar celor "skinny":P.

ella_mina pe 23.06.2010 (12:45)

Lenjeria intima de la jolidon cred ca este cea mai cautata tinand cont de raportul bun calitate-pret. Si intotdeauna ai multe modele din care poti alege.

BeatriceToma pe 25.06.2010 (22:39)

Imi place si port cu placere lenjeria Jolidon si o recomand cu caldura tuturor evelor. Sunt produse de calitate la preturi accesibile si pentru toate gusturile, iar in Centrul Comercial Omnia gasesc noutati. Vin des aici si mi-am achizitionat cateva modele foarte dragute.

stefania pe 22.08.2010 (14:43)

Produsele sunt ok.

In magazinul Jolidon din Omnia, Ploiesti vanzatoarele dunt sub orice critica. Iti vorbesc de sus, daca o deranjezi pe vreuna sa ti arate ceva ....este vai de tine. Se cearta intre ele de fata ci clientii. Am scris acest post dupa ce am vizitat demai mulre ori magazinul pentru ca sunt o cunparatoare fidela a marcii. La inceput m-am gandit ca probabil au o zi mai proasta dar mergan in repetate randui am observat acelasi comportament. Sincer prefer sa reunt la aceasta marca decat sa simt mereu ca imi fac o favoare ca le intru in magazin sau ca le deranjez. Daca ar mai fi vreun magazin Jolidon in afara de acesta si cel din Carefforu ( care este cam departe) m-as duce cu placere. In rest...poate aude cine trebuie si le pune la puct pe aceste "vanzatoare".

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Jolidon - Centrul Comercial Omnia"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat