Merlin Palace

1.0
1 vot / 6 pareri
Adresa:
Strada Gheorghe Sincai nr. 46 Ploiesti
Telefon:
0344 14.22.88
Web:
http://www.merlin-miraj.ro/
Email:
merlin.miraj@yahoo.com
Modifica date de contact

Program "Merlin Palace"

Luni-Vineri: 08.00-22.00
Sambata: 08.00-16.00
Duminica: 08.00-14.00 Modifica programul

Descriere "Merlin Palace"

S-a deschis “Merlin Palace”, cel mai exclusiv si modern salon de înfrumusetare din Ploiesti!
Salonul “Merlin Palace” îsî deschide portile pentru a da drumul magiei aflate în personalul calificat, în produsele de top si în aparatura de ultima generatie.
Cu mic, cu mare, tânar sau batrân, barbat sau femeie sunteti asteptati de "Merlin Palace" pentru a împartasi cu dumneavoastra secretele tineretii fara batrânete si pentru a avea acces nelimitat la frumusete.
Pentru a va convinge de miracolul pe care îl poate produce, "Merlin Palace" v-a selectat si va invita la salonul nostru pentru a putea beneficia de serviciile noastre.
Modifica descrierea

Pareri despre "Merlin Palace" (6)

lemacho_2008 pe 29.04.2010 (17:44)

nu sunt deloc profesionisti,cum se dau,asa k mare grija fetelor,eu una am fost acolo,si preturi,exagerat de scumpe..

miha pe 04.11.2010 (09:21)

nu este adevarat legat de preturi. sunt chiar ok.
poate atunci au fost mai ridicate dar acum vad ca sunt chiar acceptabile.
eu m-am tuns si vopsit acolo si chiar mi-a placut cum m-au facut. tot la ei m-am si coafat pentru o nunta si chiar mi-a placut creativitatea tipei de la coafor.
nu stiu ce serviciu ai solicitat de ti s-a parut lipsa de profesionalitate.

eu una sunt multumita de serviciile oferite de acest salon.

petra pe 07.11.2010 (23:21)

si eu am fost acolo si chiar sunt super din toate punctele de vedere,eu am profitat aproape chiar de toate serviciile si din punct de vedere profesional chiar s-au descurcat toti,dar nu numai profesional cat si pentru amabilitate au o nota mare de la mine atat angajati cat si patroana,incercati si voi si o sa va convingeti

petra pe 07.11.2010 (23:28)

apropo de preturi,au niste preturi foarte bune ,nu stiu ce ti s-a parut asa scump ?!, (nu stiu ce preturi practicau atunci) mai ales ca de sarbatori ei fac multe reduceri si chiar trebuie sa iti faci programari din timp ptr sarbatori

ioana pe 06.01.2011 (19:04)

eu am lucrat la merlin si nici in ziua de astazi nu mi-am primit banii si pe deasupra m-au mai si scos lipsa o suma foarte mare ,suma pe care nici macar toate produsele lor nu o acopereau.iar despre profesonalism va asigur eu ca nu exista,,cine e cu adevarat meserias nu sta acolo...dupa ce am plecat eu de pe postul de hair stilyst in locul meu tundea si vopsea patroana care nu are nici o calificare de genu...asa ca aveti grija pe mana cui va dati

mihaela pe 26.01.2011 (17:49)

de atunci pana acum s-au schimbat foarte multe. toata compania noastra -31 femei ,8 barbati -mergem lunar si unele dintre noi chiar saptamanal si suntem foarte multumiti.

Comenteaza
iulia pe 23.01.2011 (22:55)

ioana... nu stiu cand ai lucrat tu, dar acum pentru postul de hair stylist sunt doua fete care isi fac treaba foarte bine.
pentru serviciile de remodelare corporala, unde mi-am facut cateva sedinte inainte de craciun, am numai cuvinte de lauda. fetele care lucreaza acolo chiar isi fac treaba cum trebuie.
daca zici ca inca nu ai rezolvat problemele cu banii, incearca sa mai vorbesti cu cei de la salon, sa le aduci aminte ca au ramas datori in noul an.
eu chiar recomand salonul acesta. mai ales si pentru preturile pe care le presteaza, dar si pentru profesionalismul lor.

singurul lucru negativ este locatia.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Merlin Palace"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat