Restaurant Vienna Cafe

4.0
3 voturi / 1 parere
Adresa:
Str. Ana Ipatescu, Nr. 3 Ploiesti
Telefon:
0244 51.24.48
Modifica date de contact

Descriere "Restaurant Vienna Cafe"

Construit in stil clasic, foarte elegant si specific romanesc, restaurantul Vienna cafe poate fi locul ideal al unei intalniri de afaceri si nu numai.

Datorita conditiilor excelente oferite de acest local, unic prin arhitectura sa in Ploiesti, aici pot fi organizate numeroase evenimente festive.

Beneficiind de un decor deosebit, Vienna Cafe va primeste intr-o liniste reconfortanta, cu o gama variata de preparate romanesti, specialitati europene sau exotice, pregatite de maestrii in arta culinara.

Intr-o perfecta armonie cu aerul locului, spatiul oferit de aceasta locatie eleganta este mai mult decat generos.
Astfel, restaurantul dispune de 120 de locuri, iar pentru perioada de vara, terasa va sta la dispozitie cu alte 220 locuri. Mobilierul este confortabil si pozitionat perfect astfel incat sa creeze un cadru intim si placut.

Servirea clientilor este asigurata fara repros de un personal cu inalta pregatire profesionala.

Pentru a asigura o discretie totala clientilor sai, restaurantul ofera posibilitatea organizarii intalnirilor de afaceri si a celor cu caracter privat, in cele doua separeuri VIP, care imprima o stare de siguranta si confort pe tot parcursul discutiilor
Modifica descrierea

Pareri despre "Restaurant Vienna Cafe" (1)

habbabear pe 16.03.2010 (17:53)

Bunica mea este din Ploiesti si in ficare vacanta " vizitez " orasul,umblu prin mall-uri ,cafenele,iar cea care mi-a atras atentia a fost Vienna Cafe-este o locatie superba si cafeaua este de cea mai buna calitate,sa numai spui de servirea clientilor care este impecabila.Va invit la o cafea... :p

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Restaurant Vienna Cafe"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat