Hotel Ski Sky

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str.Liviu Rebreanu nr 2 Predeal
Web:
http://www.ski-sky.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Hotel Ski Sky"

Amplasat intr-un cadru natural deosebit, in imediata apropriere a partiei, la doua minute de mers pe jos pana la telescaun, Hotelul Ski & Sky**** reprezinta locatia ideala atat pentru iubitorii sporturilor de iarna cat si pentru cei care doresc sa organizeze aici conferinte, teambuilding-uri, banchete, petreceri aniversare corporartive sau private.

Ambianta deosebita realizata prin amenajarea unor spatii generoase de cazare, masa, intretinere si relaxare dotate corespunzator, precum si de o echipa tanara, entuziasta si inalt calificata, a fost gandita sa satisfaca exigentele unui public obisnuit cu servicii de buna calitate.

Hotelul Ski & Sky dispune de toate conditiile de amenajare, dotare si servicii pentru a fi gazda perfecta organizarii unor evenimente precum: conferinte, teambuilding-uri, banchete, petreceri aniversare corporartive sau private.

Sala de conferinte are o capacitate de 100 de locuri si este dotata cu aparatura si accesorii de prezentare, oferind cadrul potrivit desfasurarii activitatilor specifice.

Pentru pauzele de cafea, braseria “Belvedere” situata la etajul cinci al hotelului, va ofera intr-un decor ambiental exotic o priveliste panoramica deosebita, cu vedere inspre muntii Bucegi, Piatra Mare, Postavarul, partiile si orasul Predeal.
Categorie: Scoli de soferi
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Hotel Ski Sky"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat