B&B Collection - Centrul Comercial Somesul

4.0
2 voturi / 3 pareri
Adresa:
Str.25 Octombrie, Nr.12 Satu Mare
Telefon:
0261 71.55.45, 0727 22.76.84
Web:
http://www.bbcollection.ro/
Modifica date de contact

Descriere "B&B Collection - Centrul Comercial Somesul"

B&B Collection este importator oficial si distribuitor autorizat in piata romaneasca a peste 100 de marci internationale de ceasuri si bijuterii. In prezent, compania ofera clientilor produse certificate original prin intermediul a 90 de magazine din intreaga tara. Patru concepte de magazine specializate in vanzarea asistata a ceasurilor si bijuteriilor (B&B Collection, Splend'or, Kultho si Be in time) isi asteapta pasionatii de orologerie si accesorii de lux. B&B Collection este, de asemenea, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata retail-ului din domeniul produselor cosmetice de lux. Specialistii in frumusete intampina clientii in cele 45 de magazine din intreaga tara (Kendra - 5, B&B - 40) cu sfaturi profesioniste despre ingrijire si machiaj.
Modifica descrierea

Pareri despre "B&B Collection - Centrul Comercial Somesul" (3)

popaurelia20 pe 13.08.2010 (20:24)

In aceasta incinta din Centrul Comercial Somesul gasesti 50 de magazine dar eu iubesc raionul cu parfumurii si cosmetice,unde gasesti din toate tarile cele mai fine parfumurii dupa placerea ta.

Toate imi plac finca oamenii sunt serviabil si cu respect fata de clientii,si cum sunt asezate toate raioanele imi plac nu am ce sa reprosez am o deosebita stima de acest Centru Comercial Somesul.

tuturas anca pe 20.08.2010 (16:28)

Toate imi place la acest,Centrul Comercial Somesul"dar in special raionul de parfumurii,unde gasesti cele mai celebre si renumite parfumurii.

Nu am cuvimte de repros toate sunt in ordine chear si la restul raioanelor din incinta Centrul Comercial Somesul"cine nu ma crede poate sa viziteze si se va convinge.

popaurelia20 pe 29.08.2010 (01:31)

Erros si-a inceput calatoria in lumea modei cu un mare vis, si a reusit sa obtina un loc fruntas in lumea industriei textile in timp de 10 ani. Stilul elegant si unic al lui Erros a jucat un rol important in compania noastra, si astfel am ajuns un lider in acest sector. Cu tinutele sale in magazine din toata tara, Erros a dat o noua directie in lumea stilului. Prin colectiile clasice pentru femei care au un design deosebit si unic, Erros a atras atentia multor clienti din intreaga tara, iar numele firmei este acum familiar cunoscatorilor si iubitorilor de fashion.Costume,Gecii,Rochii,Pantalonii,Fuste,Sacourii,Bluze,Accesorii,Pulovere,Trenchii,toate le gasesti in incintea Centrului Comercial Somesul din Satu-Mare.

popaurelia20 pe 29.08.2010 (01:38)

Parfumurile reflecta de multe ori semnificatia unor momente speciale. In anumite culturi se considera ca arderea lemnului aromat aducea apreciere din partea zeilor. Fumul format era, asadar, sursa aromelor,Parfumurile sunt clasificate pe categorii de arome si in functie de sex. Esentele florale si orientale imprima o nota feminina, iar cele cu nuante ciprate si lemnoase sunt specific masculine. In functie de persistenta mirosului si de reactiile la contactul cu pielea utilizatorului, parfumul aduce intotdeauna un element de surpriza. Notele de varf se disting in primele minute de la aplicare, iar mirosul se atenueaza treptat, devenind delicat, pentru ca notele de baza sa dezvaluie adevarata “personalitate” a parfumului,Asa cum designerii propun in fiecare sezon noi tinute vestimentare, marile case de parfumuri urmeaza constant traditia, incercand diverse combinatii de esente, dupa retete inedite si sofisticate. Tendinta este ca fiecare anotimp sa aiba aroma sa, astfel incat editiile limitate au devenit deja o obisnuinta in industria de specialitate. In functie de tipul personalitatii precum si de modul in care anumite arome evolueaza pe pielea fiecaruia dintre noi, se alege parfumul potrivit: oriental, oceanic, lemons, fructat, floral sau verde, al carui scop este sa reprezinte stilul celui care il foloseste,aceste mirosurii speciale le gasesti in incintea Centrului Comercial Somesul din Satu-Mare.

pop aurelia pe 18.09.2010 (00:52)

Toate sunt asa cum este descris de Tuturas anca la fel si eu am vizitat si imi place si mie aceste lucrurii si produse care le poti intalni la acest Complex Comercial Somesul.

Comenteaza
ccrissy pe 30.05.2011 (13:50)

B&B Collection este un magazin de lux cu bijuterii pretioase, ceasuri de firma, parfumuri bune, cosmetice de calitate si alte accesorii de lux. Stiu ca mi-am cumparat candva o pereche de cercei de argint care mi-au placut foarte mult si-i purtam mereu cu mandrie.

ca nu au promotii mai atractive, probabil.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "B&B Collection - Centrul Comercial Somesul"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat